Torsdag

Har precis blivit ensam efter att ha haft Jessica här på ägg&bacon frukost, dom frukostarna är goda dom! Lite pepparkakor,clementiner och muffins på det med. Inte konstigt att jag är så tjock som jag är ;) Nu sitter jag och överväger om jag ska orka rulla mej ut till bilen och glida ner till konsum och inhandla mer clementiner för det går inte an att dom är slut!

Hade haft en liten förhoppning om att det skulle ha trillat in lite slantar från FK till mej idag men kunde bara konstatera att det ekar tomt på kontot. Attans! Hade visserligen misstänkt att det kunde bli så. Så denna månaden trillar en halv lön in endast. Och på den halva är det avdraget för när jag var hemma och sjuk förra månaden med. Alltså var det ingen bra halv lön jag fick. Men men det jag får imorn räcker åtminstone till räkningar och mat, och det är prio 1. Sen att jag ska åka till Ullared på måndag är nästan skrattretande, men eftersom jag vet att jag får in pengar nästa månad både för denna och nästa + att jag ska få ut mina plustimmar nästa månad så löser sej resan. Julklappar ska jag ha i vilket fall som helst och likasamma med dom sakerna jag tänkt inhandla till krypet. Sen kanske, blink blink min familj tycker om mej?

Igår var tydligen "tänk på en sandra dagen" åtminstone från sjukhusets sida, först ringde läkaren Anne Hansen för att höra hur det gått med halsen. Och eftersom det fortfarande 3 veckor senare inte är bra ska jag iväg på tisdag och ta fler prover. Efter henne ringde dom från Lab för att säga att jag skulle komma på just tisdag för hade sagt fredag med Anne först. Sen ringde herr Evert för att kolla läget med min kära halsbränna och sen meddela att han skulle fixa ett recept åt mej på tabletter så det räcker ett tag. Tackar och bockar, känns som det faktiskt kan fungera riktigt bra från sjukvården sida ibland.

Igår tapetserades det för fulla muggar, i tisdag med för den delen. I tisdags var jag hjälpredan och jag kände mej verkligen till stor hjälp....Eller kanske inte, orkar ju ingenting på kvällarna!! Igår kom Robin och var hjälpreda istället och tror det underlättade arbetet en del. Men nu saknas tapet istället till en vägg innan det är klart. Älsklingen hade en kreativ ide om en tapet som finns på stuven, alltså kanske det blir en fondvägg. Annars blir det randigt även där, märks efter imorn det. Golv ska köpas imorn med, efter det kommer även det kontot att eka tomt för det finns inte många kronorna kvar nu... Åhh ge oss en miljon eller två tack!

Nu blir det full rulle dom närmaste dagarna, imorn karlstad, lördag Arvika och kanske en tur med Jessica&Nova till kattlyckan om det går ihop med tiden. Söndag -skyltsöndag och mysdag, måndag Ullared, tisdag Lab och föräldragrupp och onsdag Bm besök. Med nånting på schemat varje dag kommer dagarna att svischa förbi och det gillar vi. Just det, kan ju tillägga att pappa och dom flyttar under veckan med, har grubblat på hur jag skulle kunna vara till hjälp och det enda jag kommer fram till är kaffekokerska och arbetsledare. Hade verkligen velat hjälpa till eftersom dom alltid hjälper oss men tyvärr. Dessutom är det kvällsvecka så inte heller älsklingen kommer att kunna hjälpa till något. Men men, hoppas dom vet att vi skulle ha hjälp till annars.

Nej nu ringde Sandra så ska prata med henne nu, hej hej!


Kommentera
Postat av: linnea

söt design:)

2010-11-25 @ 15:40:11
URL: http://birdwing.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0