Tisdag dagen

Imorse väcktes jag av en väldigt lockande inbjudan, Ägg&Bacon frukost hos Jessica men tyvärr hade jag häcken full under förmiddagen så den frukosten får vi ta när jag blir ledig! :) Dagen sen då? Småfixade lite innan jag stack till stan och lämnade papprena på lönekontoret, vidare till facket och prata lite där, Konstatera att jag hade gott om tid innan sjukhuset så störde Therese på jobbet. Sen sjukan, efter en låååång väntan fick jag träffa en SSK som kom fram till att hon inget kunde göra så fick en tid till läkare 13,30 istället. Åkte hem till Jessica och fick god äppelkaka m vaniljsås, tjötade ett tag sen var det dags att dra igen. Kan minst sagt säga att jag gled till sjukhuset på mina fin fina sommardäck. Fick även glida baklänges utan bromsar ner för backen vid sjukhuset för att ta vägen runt istället. Nu vet jag varför man har vinterdäck iallafall!!

Väl på sjukhuset då, ett skämt kanske? Hon klämde och tryckte för att sen börja jakten på vad kan det vara? Följande undersökningar gjordes : Hon klämde och tryckte som sagt, kollade i halsen, letade efter eventuella insektsbett, letade efter eventuella sår,satt och sökte på internet, skickade mej för provtagning där jag testades för streptokocker,harpest???, infektion och ett test till vad det nu var. Efter att bokstavligen ha blivit bortglömd i väntrummet i över en timme kom hon äntligen och hämtade mej med orden jag hade glömt att du satt här! När vi kom in sa hon att dom inte hittat nåt, hon visste inte vad det var och skulle jag bli sämre skulle jag ringa på torsdag och om jag inte blivit bättre skulle jag ringa om en vecka. Känns bra?! Ähum njae, nånting borde ju vara fel?

Sen var det iallafall dags att glida hem, det är tur att det finns hjälpsamma människor. En kvinna hjälpte mej att skjuva på bilen på parkeringen så tog mej därifrån för att sen halka hemöver. Tur att jag har en sån bra älskling sen för minsann gick han ut i snön&kylan och bytte mina däck så nu åker jag säkert igen! Hunden gillade snön iallafall men jag får nog tycka att det räcker för denna gången iallafall? Ska ut och jobba i kila imorn och inge sugen på att ut och köra i detta väglaget egentligen. Huh sakna goffe!!Goffe är helt klart bäst i detta väglaget tror jag förutom värsting bil med 4 hjulsdrift eller så då.

Nej det var väl allt från mej? Ska äta saffrans gifflar och invänta desperate nu sen blir det sova! Har varit en intensiv dag minsann och inte hade jag tänkt att tillbringa över tre timmar av min lediga dag på sjukhuset.


 


  

Kommentera
Postat av: linnea

fyy för snö >.<

2010-11-09 @ 23:40:30
URL: http://birdwing.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0