Piggelin

Idag är jag på G, har redan dammsugit hela nedervåningen + stoppat i en tvätt. Ska fortsätta alldeles snart, har bara en välförtjänt rast nu ;)

Gått igenom en del av reklam som trillade in idag, sjukt mycket det blir bara för att det blir jul och jag påverkas precis som dom vill....KÖPA!!!! Men serrni jag ska låta bli, det enda som jag är alldeles jättesugen på är ljuslyktor från Jysk så får väl säga att ibland är det tur att jysk ligger i Åmål men dock finns ju syster bara ett telefonsamtal bort.... Billiga är dom med...  ?

Idag ska jag greja här hemma som så många andra dagar, efter slipandet igår är allt täckt med ett fint lager vitt damm. Tillochmed sakerna i badrumskåpet. Det letade sej verkligen in över allt, hallen uppe är den som slipades och hela vardagsrummet och köket är dammigt trots att hallen var intäckt med papp.
Ska smyga upp lite nya gardiner med, anser att jag får det för hinner nog inte till helgen och dessutom är det jätte många andra som gjort det också! Dock väntar jag till fredag kanske med köket och belysningen. Undrar om jag inte ska ta och baka idag med? Mjuk pepparkaka och bananmuffins är jag sugen på, hade tänkt gjort de under helgen men pepparkakskryddmixen var spårlöst försvunnen och bananerna på affären och dit orkade jag mej inte.

I eftermiddag blir det nog tapeter uppe i hallen, hur underbart är inte det då? Min fina hall, för den är faktiskt "min" ;) Han fick barrummet och jag tog hallen :))

Nej om jag skulle städa klart innan jag växer fast i soffan?








Kommentera
Postat av: Ulla

Tips: Om du inte har "pepparkakskrydda" hemma, kan du ta 2tsk kanel + 1tsk kardemumma och blanda i smeten. Jättegott! Å smakar jul!

Ha det gôtt i din ledighet!

2010-11-22 @ 20:49:09
URL: http://hjartefrojd.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0