Rapport

Mötet gick helt okej, Annlouise som jag träffade var drivig och lätt att prata med vilken är en stor fördel. Min placering för dom kommande 3 veckor är Norelund i första hand och även kanske Annelund/Tveta. Helt okej för kunde har varit tusen gånger värre! Nu kan jag med gott samvete sälja bilhelvetet!! Gick igenom hela biten med årsarbetstid,veckovila och dygnsvila. En sak som ogillades av mej är att kvällarna där kunde vara till 22.30, vilket jag anser vara förbannat sent om man ska up och börja sju nästa morgon men vad det gäller det är det bara att gilla läget.
Sen pratade vi om hösten, det är tillbaka till Bemanningen som gäller MEN till min stora lycka pratade hon på att eventuellt ska omsorgen ingå i bemanningen till hösten och jag var ganska snabb med att säga DÄR VILL JAG VARA! Fortfarande inte optimalt att vara i bemanningen men får jag vara inom omsorgen är ingen gladare än jag eftersom det är en av dom bitarna jag verkligen kan tänka mej att jobba med.
Fortfarande inte helt nöjd med läget överlag med nu vet jag lite mer och det är bra! Men det kommer att bli slitigt med den biten att jag inte vet när jag jobbar/om jag jobbar, inte veta om det går ihop varje månad med timmar och det faktum att jag kan bli inringd på jobb samma morgon vilket är det värsta jag vet. Typ telefon ringer kvart i sju och jag ska börja sju.


Efter mötet åkte jag med Sandra till Åmål, besökte jysk och kom självklart inte därifrån tomhänt så nu är det snart slut på presentkorten. Efter det åkte vi och hämtade Wille på dagis och se hem till mej ett tag. Efter dom hade åkt hoppade jag ut i trädgården och dolade lite, fixat det fula fågelbadet&planterat i det och sen tvättat lite på trappen, klippt i träd och buskar med. Min sekatör är en jäkla bra grej och det är kul att gå lös på buskarna. :)
Nu tror jag bestämt att det är dags för dagens mål mat, undrar vad man ska hitta på? Hungrig som fasiken är jag. 




Kommentera
Postat av: sandra

de va trevligt å hoppas vi ses snart igen:)

2010-05-06 @ 19:08:10
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Så har vi det på Kila/Gillberga nu, vi går till 22.30 och börjar sju. Idag slutar jag 22.30, i morgon jobbar jag 7-22.30 och på söndag 7-16...jag bävar redan. :(

Skönt att mötet gick ok, men jag förstår att du inte vill vara i BE...på många sätt är det alltför likt att springa som timvik.

2010-05-07 @ 05:10:07
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0