Onsdag var det här

Uppe med tuppen var jag idag med, ingen nyhet längre! Men trodde klockan var halv 8 när jag vaknade så studsade förnöjt upp och tänkte oj jag har haft sovmorgon, tills jag kom ner och kollade på mobilen igen och insåg att klockan var halv 7. :)

Nu sitter jag här i soffan, med en kopp kaffe och funderar på vad jag sk ta mej till och göra. Städa funderar jag på annars är en annan tanke att masa mej ut en tur och pilla lite på ogräs eller så. Men än är klockan ung så jag behöver inte göra nåt på stört annat än vara pannrumsvakt så jag får mej en liten dos varmvatten.
Klockan halv två bär det av till jobbet för apt och sen jobbar jag min stadiga onsdagkväll som för den delen är min sista stadiga onsdag kväll på detta schemat och sen jobbar jag helgen.. Imorn bär det av upp på möte på Hermes angående min "framtid", jag har ont i magen över det. Undrar vart jag blir placerad? Kanske inte ens får nån placering för dom här 3 veckorna? Imorn får jag veta och förhoppningsvis får jag veta vart jag tar vägen på måndag. Åh hoppas också på att jag får vara ledig på nästa lördag!!! Behöver bara vara ledig en liten stund på förmiddagen, tillräckligt för att vara med på trafikens dag en stund och sen köpa marknadschoklad från det där speciella stället som har så gott godis! Hoppas hoppas hoppas...

Kan ju meddela också att nu ska 940in säljas.. Jag orkar inte med massa krångel, jag orkar inte med en bil som drar mellan 1,5-2l milen särskilt med dom bensinpriserna som är nu....eller att lägga ner massa pengar och tid på den. Den är fin och jag tycker om den men nu tackar jag Volvo för våran tid tillsammans och återgår till älskade golf. Thats my kind of car. Och självklart vet jag väl att det kommer att vara krångel med den med så småningom, men denna gången köper jag inte en 93a som lider sjukdommen rost. Nej går upp några årsmodeller. Satt och spanade igår kväll och idag får jag en ganska mycket mer hyffsad golf för under 15000 än när jag köpte den blå för ett år sen. Har sett ända upp till 97 års modell för hyffsat pris. Men jag köper ingen nu, jag säljer min och sen sparar jag dom pengarna, sparar undan nån tusenlapp på lönerna och sen stoppar undan en del av skatten så har jag plan på att köpa i juli/augusti.  Sen vet jag att jag antagligen måste ha en bil under dom här kommande tre veckorna men som det ser ut på våran trädgård lär det finnas nåt som rullar och tar mej till jobbet. ;)


plus att det finns en golf 2 som saknas på denna bilden, haha.. Tycker förresten att det är lite komiskt att min 940 och den röda golfen har ungefär samma reg nummer, bägge börjar på PFD9**. Hur stor är den sannolikheten att dom hamnar på samma gård egentligen?



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0