Fredag var det här

Nu börjar jobb helgen, eller i eftermiddag börjar jobbhelgen. :) Jobbar kvällen idag och natten mellan lördag&söndag. Så jag vet vad jag gör. Usch alldeles för få dagar kvar till måndag, men går tiden lika snabbt dom 3 veckorna som innan så lär det inte vara något problem!
Kom på en sak som jag glömde att skriva igår, att jag antagligen kommer att ha semster! Men det roliga med det är att det är inte när jag vill skulle önska mej utan antagligen måste jag för att inte hamna på minussida i årsarbetstiden då jag inte har 100% i augusti. Och när ska jag semestra då? Jo vecka 33, när ingen annan är ledig!! Men kan nog ändå vara sjukt gott att säga Jag har semester, att bara ha en vecka eller 8 dagar eller vad det blev betalt ledig. En lyx som jag inte har testat på tidigare :)

Igår skulle hjärtat beställa sej lite nya kläder och jag kunde ju inte låta bli att vara med på ett hörn så jag bestämde mej för att jag ville ha två T-shirtar. Dessa:




På lördag ska vi försöka ta oss iväg till karlstad innan jag börjar jobba, fixa en hmm var det generator till bilen? En annan cykelpump som passar till min cykel för stöldgodset dög tydligen inte ;) Och så ska jag till Rusta en sväng med. Och det är nog ungefär det vi hinner med. Skulle om det går vilja till Carlings en sväng med, vill ha ännu en till tröja för e så himla trött på allt svart och tråkigt jag har i tröjväg men det blir om tiden finns och kontot säger att jag får. Ska ju faktiskt försöka spara till en bil nu så... Hoppas på tal om det att någon kommer och köper bilen min med, satte ut den på blocket igår men har inte hört nåt än. Nån som är intresserad? :)



Nu ska jag kila vidare, ha en bra fredag :)














Kommentera
Postat av: Gitsie

Ja jag jobbar massor just nu, men tyvärr så har det inte lugnat sig med skolan. Men i juni får man inget csn så jag är tvungen att jobba ihop en lön, men det är tufft nu. Senaste veckan har det blivit 65 timmar jobb och samtidigt föreläsningar i Karlstad.



Men jag tänkte försöka jobba så mycket som möjligt nu och förhoppningsvis har jag fått ihop mina timmar så att jag enbart kan fokusera på skolan sista veckan i maj.

2010-05-07 @ 11:31:12
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Therese

Uuuh, snygg den t-shirten till höger va då!

2010-05-10 @ 18:45:04
URL: http://inganamnkvar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0