Endast tomten är väl vaken...

Jag har gjort det igen, halv 6 denna gången och nej nu får det nog vara bra. Igår var jag död när klockan var halv 10, somnade till framför senaste wallandern och det var bara att inse att jag gjorde mej bättre i sängen. Får se om jag kan kolla Wallander idag istället kanske?

En sak som är bra med att vara uppe tidigt är att man är effektiv på morgonen, jag har byggt ihop den nya expedit hyllan som inhandlades på Ikea igår. Höll på att få anfall gånger 10 på den när det inte gick ihop men 06.50 stog den uppställd och klar. :) Kanske skulle peta upp nya fönsterbrädan också, fast när jag tänker efter så vill jag nog hävda att jag inte kan det. Måste använda maskin till det tror jag och då är det mansgöra. Annars på Ikea igår höll jag mej ganska lugn, en liten expedit och fönsterbrädan som jag redan nämnt  och sen blev det två små knubbiga lampor en lila och en svart med hibiskus blommor :) Två svarta&två vita handdukar och en skrapa och sen var det bra :)


Kollade ju bilen med, KÄRLEK säger jag om den. Det var ingen stor monster bil men alldeles tillräckligt stor var den, absolut fränaste instrumentpanelen och stor potential att bli ett rockabilly åk.Det fårbli Luftfjädring,Mattsvart,röda fälgar,innertaket saknades så där får det bli vitt ludd, rött&svart inuti och sätena ska få hmmpf hette det mexarfiltar kanske? Även dom fräna iallafall :) Hämtar den under veckan och sen är det bara att börja greja :)) Ska ringa banken sen så vi får vår pengar på kontot bara.


En liten del av instrumentpanelen, visst är den lite annorlunda?


Har min sista lediga dag av tre idag,så fort klockan blir lite mer ska det ringas ett par samtal och sen ska jag knalla till Domus och handla lite och efter det hem igen och hämta bilen för att åka till Jessica :) Lilla Nova fyller 1 år imorn så hon ska få en liten födelsedags present. :)
 Liten är stor nu :)


Sen vet jag inte om det blir karlstad idag igen eller om syster&Daniel ska komma hit och kolla mer på felsökning på bilen min. Märks senare vad det blir. Usch har ont i magen över min bil, körförbud på torsdag och sista ombes dag är nästa måndag. Dessutom måste jag ha bil på måndag eftersom jag börjar i BE då och inte har en aning om vart jag ska befinna mej. :(


Fick precis en lysande ide, bygga ihop min cykel!!! Så nu har jag inte tid mer. Önska mej lycka till.
GLÖM cykeln säger jag bara, vilken dret!!! En instuktionsbok gällande en flerväxlad cykel som inte ens liknar min, info om hur man bygger en barncykel. NOLL info om vilka verktyg, vad man gör först osv. En påse med skruvar och muttrar som ska vara...ja precis vart ska dom vara? Imorse svor jag över Ikea, låt mej nu lovprisa Ikea och svära en ramsa över biltema istället. Och jag som såg framför mej hur jag tog min svarta glänsande cykel,stoppade väskan i cykelkorgen och trampade iväg till Jessica. Men den tanken får jag stoppa undan nånstans och återgå till den ursprungliga planen, promenad tur&retur domus och sen ta traktorn mot Norelund. YES! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0