Det kan ju bara bli bättre

Efter en uppfriskande cykeltur vart humöret bättre och dagen kunde sakta men säkert bli en sån där äckligt bra dag då allt bara känns på topp! Som sagt cykel tur, sen *piiiiiiip*, sen en halv fralla&massa prat med Therese, sen klipptid! :) Och efter klipp en lunch dejt med Sandra på Hejdis. Hem och slänga ihop en paj i väntan på Pappa&Ingela, pajen var väldans god enligt mej! Lagomt sura hallon tillsammans med den söta smuldegen&vaniljsåsen. Mmm underbart!
Oj glömde nästan....Shoppade ju faktiskt lite i väntan på Sandra, farligt det där! En bikini,hmmpf hur mycket nu den kommer att bli använd? Den jag köpte för sisådär 3 år sen har väl vart använd 3ggr eller nåt... Men ändå, den var ett fynd :) Såna där Great summer deals på Lindex. Sen följde även ett längre oversizat linne med och två nagellack, ett lila&ett grönt. För att jag har förtjänat det helt enkelt. :)



Resten av dagen blir lugn och händelselös, imorn är det Back to work som gäller...liten suck på de kanske... Och efter jobbet bär det av till Karlstad för inköp av en gräsklippare och en grästrimmer. Jorå roligt satt! Fy så tråkigt att köpa men är ju för den goda sakens skull så bara att köpa och se glad ut för minsann kan vi inte bo i en djungel.




ÄLSKAR!


Kommentera
Postat av: Gitsie

Ja tyvärr så blir det ju en del nödvändiga men tråkiga inköp när man har hus.

Hur funkar det med jobbet nu, är du på hemtjänsten i stan eller?

2010-05-21 @ 05:53:32
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0