Åter en morgon gryr...

Strax efter 6 pep ett sms i telefon, inte ens i min telefon men jag vaknade och kunde inte på några vilkor somna om tydligen så var till och masa sej upp det. HÄRLIGT! Nu är jag på topp med min morgonpigghet igen, vaknar före klockan ringer när jag ska upp. Igår studsade upp klockan 5 när telefon börja vibrera av alarmet, är jag ledig vaknar jag 6-7 nångång.

Änsålänge idag har jag hunnit med att fixa med tvätt,motionerat diskmaskin,eldat i en timme nu,fixat&dolat med småsaker och deklarerat. Och slösurfat runt på nätet och undrat varför ingen annan är vaken och ger mej nåt att läsa på FB eller uppdaterat bloggar. Vakna folk!

Vet ni vad? Idag ska vi kolla på en bil :) En Ford customline 55a, tycker kanske att den ser lite liten ut på bilden men kan ju vara synvilla. Verkar iallafall ha potential att bli en fin fin rockabilly bil. Blir spännande det, finns ju på nära håll så värt att kolla i vilket fall. Ska även åka och storhandla sen,lika bra när vi ändå är i farten. Funderar även på om jag vill in på Ikea och köpa nån hylla av nåt slag till vardagsrummet...hmm... Märks det :) Men innan ska jag elda klart och duscha, Fridde ska bege sej iväg och jobba några timmar och jag har även tänkt mej en promenad till kvarnbacken i detta fina vädret. Kanske borde städa lite med, började städa i fredags men blev inte klar innan vi fick besök.

Jaja det var det från mej, får se om jag återkommer med bilrapport senare :) Nu kaffe och en svängom i pannrummet.




Kommentera
Postat av: Gitsie

Jag var faktiskt uppe då, däremot har jag inte skrivit i bloggen förrän nu. ;)

Hoppas att bilen är bra.

2010-05-02 @ 12:37:17
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0