På tiden

Det var inte igår nej, har ingen varken inspiration eller löjligt nog ork att knåpa ihop inlägg lite nu och då. Men se idag kändes det som det var dags. Just nu ser det mesta ut som vanligt, jobb varvas med jobb och så jobbar jag. Och hittar på lite saker inimellan åt, fika eller hemmafix sådär. Tycker vädret är sjukt underbart just nu och igår hade jag en härlig dag i ute i solen hemma hos Jessica, satt på en filt käkade massa frukt och brände axlarna. Yeaj första brännan= SOMMAR! :)

Helgen var ledig den och det var ganska underbart om man säger så, det var en bra helg :) Var ute hos pappa och fick grillat&tårta, sen var vi i Åmål en dag och handlade. Ute och gled i bäste bilen och bara hade det gott.

Inne på slutspurten alá hemtjänsten gör en 16-22.30 tur idag, imorn är det dags att knalla mot boendet och jag längtar! Äntligen! Och helt ärligt vill jag aldrig att det ska bli höst igen, eller jo det vill jag egentligen för minsann får det gärna bli vinter med men jobb mässigt så nej då gillas juni/juli/augusti. Undrar vad som händer med mej till hösten? Vart jag ska jobba då? Har det dykt upp nån tjänst som jag har sökt/fått? Hmm återstår att se det..

Nu fick nog jag hoppa ner till älskade källaren igen jag och sen funderar jag på att kolla gårdagens avsnitt av desperate på kanal5play. (missade ju igår för jag jobba). Men efter det sen får jag allt bege mej ut i solen.
Ha en bra dag alla goda! :)

Förresten så måste jag bara säga att jag har fått världens jävla beslutsångest om tatueringen imorn, ända tills igår var jag säker på vad och vart jag skulle ha. Men inte nu längre, vad är fortfarande som det ska men inte vart. SKIT!! Men tror nya planen kan vara bättre men inte okej med beslutsångest dagen innan...


Kommentera
Postat av: sandra

vart har du tänkt dej istället nu då?:) fika nån dag snart?

2010-06-02 @ 12:11:46
URL: http://williamsmami.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0