Lugnet efter stormen

Nyss blivit ensam, har haft Sandra,William&Casper här, kan lova att jag aldrig någonsin skulle drömma om att skaffa mej två valpar på samma gång iallafall. Oj oj inte en lugn sekund! Men det är härligt, jag vill att Wilma ska leka så mycket som möjligt. Tror det är bra att hon umgås med andra hundar + gör sej av med en del valp energi för det minsann har hon gott om det. Så då får jag ta stormen en stund och det blir ju riktigt lugnt efteråt, hon sover som en gris nu :) Förresten vet ni vad Wilma gjorde förut? Hon stack huvudet genom staketet in in till grannen och fastna. Gnydde när jag försökte dra henne tillbaka, men så kom den stora schäfern som bor där gåendes emot henne och då drog hon sje loss själv. Puh vilken tur!


Bild från förra playdejten. :)


Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så jag få bege mej mot jobbet. Börjar jobba klockan 16 idag, är ett extra pass som jag inte skulle ha haft egentligen. Satt förresten och räknade efter på mina timmar igår, 205 jobbade timmar dennna månaden. Inte illa det inte, förbannat jävla synd att jag inte får ut det i lön bara. Men det är bara att le och se glad ut, jag har ju mina timmar iallafall och snart ligger jag 60h plus. Men dom försvinner nog tyvärr i augusti när jag har dåligt med inplanerade timmar på nytorget. Men också lite därför jag halvt jobbar häcken av mej nu för att inte hamna på minus då. Och om det skulle vara så att jag får mer då kommer jag bara att tacka och ta emot för det är inte alls jobbigt på samma sätt att jobba jätte mycket där som det var i hemtjänsten. Jag menar denna månaden har jag allt som allt haft 6 lediga dagar och det känns inte ens slitigt? 


Nej det var jobb tjat det, lika tråkigt som alltid men nog det jag skulle kunna skriva allra mest om! Har försökt att få tag i snubben på folksam angående våran ganska obefintliga altan. Nej men då har han tagit semstertill 19 juli så innan det händer det knappast nåt. Helvete vad trögt det ska vara! Undrar om vi får den till jul??? När jag får tag i han nästa gång ska jag ta i med hårdhandskarna, eller hård rösten kanske det kallas? Om jag nu har nån sån, hota med att byta försäkringsbolag om dom inte ser till att nåt händer!!! Dock har det verkat som det är byggaren som är seg men nånstans måste det ju hända något och nån får ta ansvar?? Skulle vara lite små trevligt att få altan innan hösten, kanske få grilla en gång iallafall och äta ute på altan? Med den buckliga och knuckliga trädgården vi har är det liksom inte ens nån ide att försöka ställa upp möblerna ute så jag vll ha altan nu.

 
Nej nu ska jag spana runt lite sen jobbet, hejs svejs!

Kommentera
Postat av: Gitsie

Jag har testat på att både ha en och två valpar åt gången och jag tycker nästan det är lättare med två. De roar varandra på ett underbart sätt och hittar inte på så mycket hyss. ;)

Här ska det också jobbas en del nu, mitt taskiga minne lurade mig och min lugna jobbvecka blev raskt raka motsatsen. :)

2010-06-29 @ 10:44:25
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0