Regnar

Ja visst gör de? Och just idag, ja bara idag faktiskt så gillar jag läget! Tillbringat dagen inne på jobbet, hem och iväg med Wilma till vetrinären för vaccin och nu är jag hemma med planen - tvätta,elda,städa.

Besöket hos vetrinären gick bra, hon fick sitt 3-månaders vaccin och nu ska hon inte ha nåt försen hon blir 1 år. Hos vetrinären fick hon också en goodiebag innehållande fin fin mat,ett mat mått,ett info häfte som verkade bra, dvd film och rabattkuponger. Hmm undrar hur ofta hon kommer kolla på filmen? ;)
Vetrinären tyckte hon var social men hon reagerade ju på en hund som fanns där när vi kom. Rädd då! Vetrinären påpekade att det beror på att ägaren drar bort hunden/lär hunden att andra hundar är farliga. Jo men tjena! Enda gången jag "drar bort" henne från nåt är när hon försöker att äta upp katterna eller blir för hoppig på folk. Men aldrig från andra hundar då vi för den delen knappt har träffat andra hundar. Nej jag tror att det är nåt gammalt eller så är hon bara fjantig/valpig och jag känner mej inte det minsta skyldig. Dock måste vi leta upp hundar och hälsa på :)


Meen nu verkar det ju som  solen kommer igen, attans! Men likväl måste jag göra inne grejer idag. Men med min nya dammsugare kommer städningen av köket&vardagsrummet gå som en dans bara jag sätter igång. Sen ska det också lagas till en nachogratäng och jag kolla in andra delen av veckans Unni lindell baserade film på 9an. Imorn är det jobb igen och på kvällen blir det tuppen besök med Therese. Helgens plan heter renovera barrum och hoppas på lite fiiiint väder iallafall så kanske vi kan grilla och inviga nya altan? För minsann tror jag den blir klar imorn :) Och superfin blir den! Helt vit också vilket är perfekt ifall vi ändå ska måla om dom blå/svarta kanterna på huset nästa år.

Förresten är jag irriterad på Nelly.se, mina nya fina sandaler var två vänster och fanns inga par kvar i min storlek! Surt, men jag hittade ett par andra jag tog istället så får väl vara ganska nöjd ändå. Kunde ju ha blivit helt utan och det har ju varit illa. ;)



Idag är vårat kryp 14v <3 Tiden går fort tycker jag redan nu, hur fort ska det inte gå sen??


Kommentera
Postat av: lollo

Vad är de jag läser =) GRATTIS GRATTIS i massor =)

2010-07-15 @ 20:47:53
Postat av: Sandra

Sv: Tack så mycket :)

2010-07-15 @ 20:53:16
URL: http://mesandra.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Ja den veterinären verkade ju oerhört kunnig måste jag säga....

Valpar i den åldern är ofta ganska så osäkra och försiktiga av sig, bästa sättet är att vara runt andra hundar och inte göra någon stor affär av det. Valpen ska inte ges tillåtelse att hälsa på alla hundar den möter (det ångrar man sen i så fall). Bästa är att åka till ett ställe där det finns mycket hundar (t.ex brukshundklubben, utställningar) och bara sitta och ta det lugnt. För en valp är det oerhört mycket träning och något som man har enorm nytta av sedan när de blir större. :)

2010-07-15 @ 21:22:37
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Denisa

Bebis!!? Vad kul! Grattis =)

2010-07-22 @ 14:43:05
URL: http://jahdeno.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0