Onsdag

Grått och trist igen, känns bra taskigt nog. Fast jag lovar att jag egentligen tycker om fint väder!!

Igår blev det som sagt en hel dag, uh det kostar att få lön vill jag lova!! Först hämta paket, sen brändes nästan 500:- på djuren, köpte golv 3000:- Check! Aoucht det svider vill jag lova. Självklart fixade jag inte min planerade budget och det kan endast skyllas på golvet! 1000:- mer än jag hade räknat med och då köpte vi inte pappen som tänkt. Ikea tur också det ett par hundra försvann, fast där var det lindrigt och tillåtet!! 3 små vägghyllor a´35:-/st, värmeljuskoppar,värmeljus,batterier och klädrullar. Vi var ju inne på ÖB på vägen med och bunkrade med bra och ha saker och en dyna till hundburen, inga onödigheter där heller. Köpte födelsedags present till pappa, en Baileys coffe och fin fin påse att stoppa den i. Lunchade på Sjöqvisten och JA jag begick ett brott där men vill lova att det aldrig har smakat så gott någonsin och jag lever fortfarande ;) Efter att ha fyllt hela bilen med mat bagav vi oss hemåt, hämtade våran älskade valp och överlämnade chokladen som hon hade bett oss köpa åt sina hundvakter :) Hem och fick iväg och köra brodern som hade fått bensin stopp sen var det grillning på schemat, gottit de! Somnade sen gott på soffan en toffife ask senare, vaknade lagomt tills det var läggdags.


Igår försökte jag mej förresten på att vinna en perfekt födelsdags present till te pappa på Tradera, tror ni jag lyckades? Ånej då! En doftgran hade jag hittat, en BMW doftgran såklart. Fanns tillochmed två. Detta ansåg jag passade perfekt till han som har allt för äntligen kom jag på vad han inte hade. Så den skulle vara perfekt, mer personlig än värdefull samtidigt som den skulle vara bara till han och stoltheten bilen. Men nu ska ni få höra vad världens dyraste doftgranar slutade på, nr1 bjöd jag som sista bud 70:- för utan att vinna. Nr.2 slutade allt som allt på 135:- +frakt. Hugaligen! Men det gör fortfarande ont i mej att jag inte lyckades vinna den perfekta saken men tyvärr inte till vilket pris som helst. Ska hoppa iväg och kolla in om det har dykt upp några nya men dessvärre är tidspressen stor då han fyller på fredag. För vad annars ger man till han som har allt?

Ett par rader om paketet också, det var ju det från Ellos med tjockiströjor och bebiskläder. Startpaket och pyjamaser. Åhhh vill då lova att det var helt underbart söta grejer. :) Sen fick jag födelsedags present också, ett smink kit från Isadora, jättefint nagellack och ögonskugga och ett mindre roligt lipgloss då jag inte använder det. Men man kan ju inte begära att Ellos ska veta vad jag använder för smink eller hur?

Har ett par timmar tillgodo just nu, undrar om jag skulle ta och städa? Se om hyllorna kan tänkas ta sej upp på väggen också :)
Sen ska jag tillbringa natten på jobbet, grinar liiiite över att jag missar film serien på 9an. Har ju vart mitt stadiga det senaste. 







Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0