Lördag

Det är varmt och ja riktigt varmt faktiskt, men man ska inte klaga så istället har jag gömt mej inne och dragit igång ac´n i hopp om att min egna kroppstemp ska sjunka jämt ett par grader oh jag kanske kunde få liiiite mat lust? Inte ens hunden har glufsat i sej maten! Bara 15l vatten.

Har vart och badat med brorsan och valpen förut, vid källabacken för där minsann hade dom ju en egen liten hundbadstrand. Wilma fick prova på vattnet och visade sin kunskaper i hundsim, brorsan badade men jag vart nöjd med att bara trampa runt med vatten upp till knäna. Kommer ett bildinlägg senare :) Det kommer bli många besök där denna sommaren :)

Var och handlade förut också så nu är allt redo för kalas imorn, tårta och muffins med glasyr och grejer ska det bli men dock känner jag mej inte jättepepp på att vare sej baka muffins eller förbreda tårta. Eller för den delen städa, pust! Men om några grader mindre kanske jag tar tag i det :) Inte hört något från pappa än men hoppas dom ska kunna komma också!!


Vi har fått några stora mördarflugor inne, inte såna där stora spyflugor utan nästan ännu större/längre. Grå/svart och groteska, Vad kan det vara? Broms/klägg eller vad det nu heter? Dom stora som biter? Vet att bägge biter och vet att jag reagerar när dom stora biter mej.. Får ungefär 10cm stora märken, inte så rockigt så jag är livrädd för att det är såna vi har fått in. Slagit ihjäl 3 bara idag.. Nån som vet vad  mina stora mördar flugor kan vara för nåt?


Snart är det måndag! :)




Från min födelsedag förra året, kalas nr 2 var detta.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0