Gratisbio

Nu kommer en uppmaning igen, det var ju länge sedan sist! Vill att alla ni som läser här ska ta och bli med i gratisbio. Jag har testat många olika såna här gratis grejer/sidor och denna är helt klart bäst! Det finns många sätt att samla poäng, allt från gratis sätt såsom att besöka hemsidor,tävla,blogga och vara aktiv på sidan till sånt som kostar lite tex att ta prenumenationer (tips: finns jätte många bra), och sen min favorit: Shoppa och få återbäring i form av presentkort som du sedan shoppar ännu mera för ;) Exempel på www shopping som finns med är: Nelly,Ellos,Dunken,Halens,Netonnet,Jula,Adlibris,Babyshop,Bluebox och många många fler!! Ja säkert flera hundra allt som allt.

Sen är det inte bara presentkort man kan få utan också biobiljetter och tillhörande meny biljetter, eller så väljer man en tidinings prenumention.
Presentkorten sen går att använda i många olika affärer, allt från mat till kläder. Antingen får du rikspresentkort eller presentkort som gäller i just den butiken du har valt.


Så här blir ni medlemmar:
Följ länken ------->http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864
Eller besök hemsidan och ange mesandra som värvare.
Medlemskapet är gratis och dessutom får du 75 poäng i värvnings bonus av mej och vid 200p har du möjlighet att beställa ditt första presentkort.






Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0