Gammal

Ett år äldre men nog inte mycket smartare ;)

Har kalasat i två dagar nu, valde att köra familjekalas igår eftersom vi var upptagna idag. Syskon,mamma,mormor och Linnea var här först. Senare dök Pappa&Ingela in. Tårta,smörgåstårta,muffins,kex&ost och kakor serverades och det åts hela dagen lång. Härligt :)
Idag fortsatte firandet fast bara med mej och hjärtat. Fått paket, ätit tårtrester sen igår, vart i karlstad och ätit ute. Idag har vart en verkligen helt underbar dag!!!
Vad har jag fått i present då?
* Rosa linne och tidning av mamma
* Två fina glas av Michaela
*Smörgås tårtan av mamma&michaela
*Presentkort Coop av mormor&Andreas
*Ett jättesött blomsterarangemang av Andreas tjej Linnea
* Ett samlar kakfat av Pappa&Ingela från perfect homes (matchar burkarna m.m i köket)
*Min efterlängtade Electolux Ergorapido och pengar av älsklingen.
Hälften av pengarna ska sparas och andra hälften tog jag med mej till Karlstad där dom blev ett par nya jobbsandaler,ett par flip-flops och en tröja från Carlings :)

I Karlstad var vi även och lämnade tillbaka våran kassa gräsklippare, dessvärre fanns inga nya så vi fick åka hem tomhänta till våran långa gräsmatta. Blir till att leta nu! Sen var vi äntligen och hämtade tapeterna till barrummet, stuven var sega denna gången. Kollade runt i affärer, jag ville ha skor. Skor i mängder!!! Men hittade inga fina fin sandaler som jag hade tänkt utan fick vara nöjd med nya jobbisar&flipflops. Älska shopping :) Käkade mat på bergviks resturangen enligt mitt önskemål, min dag och allt som det är. Och sen hemöver med en kort avstickare till ÖB i jakten på en gräsklippare.


Nu är vi hemma och det går inte i många knop just nu. Har en ledig dag kvar av mina fyra så imorn hoppas jag på toppen väder!




Tårtorna :)


Muffins med glasyr och strössel, inte så goda men ganska söta.

Och kort på födelsbarnet, bara måste ju för att jag tog första egobilden sen jag var rödhårig igår. Fick också inse att jag gör mej bättre i Sepia än i färg. haha inte lätt!


Blåögd eller?

Better up!

 




Ett enda kort togs på själva kalaset, broder,Wilma och Linnea.



Nu tackar jag för mej och påpekar: Missa inte inlägget under nu :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0