Sjukling

Ja tydligen var det dags att bli sjuk, attans vad illa! Sånt tjafs passar sej inte, tidsbrist som det är redan så hur ska jag ha tid med att vara sjuk? Inte så farligt än dock men slö,snorig och ont i kroppen. :( Får se vad det går att jobba sen, blir det värre måste jag väl vara sjuk imorn men det bär emot! Men inte gör jag stor nytta om jag är sjuk på jobbet. Men jag tänker tro att det ska gå och att det ska gå över. Kan möjligtvis vara sjuk imorn när jag slutar men innan det hoppas jag att jag ska vara någorlunda pigg.

Igår grejade vi lite mer i huset, inte för att jag direkt kände att jag gjorde nån nytta men jag spacklade lite och målade delar av taket i vardagsrummet så lite fick jag gjort. Sen satt jag mest för var inte helt pigg igår kväll heller. Hämtade ut mitt ellos paket igår med, damn vilken besvikelse! Hel tokig färg på gardinerna i verkligheten så dom gjorde sej inte alls bra i lila rummet. Men dom kan dock fungera i vardagsrummet när det blir klart så får väl beställa fler och ha dom där istället :)

Igår fick jag en tanke som jag inte kan släppa. Jag måste ha en ny bil!!!! Ska se om jag lyckas att stoppa undan några kronor och efter min bil är fixad och färdig ska den väl gå att sälja. Frågan är vad jag ska ha, golf eller nåt annat? En golf 4 eller en vr6 skulle sitta fint. Men kanske ska utforska andra bilar med för man måste ju inte köra golf. En tanke som tål att tänkas på en himla massa så får vi se vad jag kan göra åt saken lite längre fram :)


Nu ska jag ta mej ur soffan och fixa lite frukost och stoppa i mej ett par ibumetin för att se om jag blir nåt piggare.. Håller tummarna.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0