Hej å hå

Nu sitter jag här igen och har återigen inte så mycket nytt att berätta om. Helgen har bestått av jobb och älskade huset. I lördags hade vi en riktig grejar dag, älsklingen och hans pappa byggde en vägg mellan vardagsrummet och "barrummet". Och detta gav både Therese och Harry planer om vilket fest ställe det skulle kunna bli och man skulle beställa i hålet i väggen mellan rummen.Öllina också eller vad var det? plus en del annat och så en massa andra tokiga planer, byrå väggen skulle kunna bli ett gömställe och vi skulle kunna ha en inneboende i förvaringen innanför sovrummet. Hmm? Mamma var med och hjälpte till också, hon tog sej an källaren och vilken skillnad!!! Det kommer bli fräscht där med :) Ska målas en gång till te helgen när det blir grejar dagar igen och jag har ledig helg så då finns mycket mera tid. Själv har jag fortsatt leka målare, lilla toa är färdigmålad och det är färdig målat på sidorna om trappan så nästa projekt för mej blir att måla trapporna. Kommer nog snart med ny bilduppdatering :)


Det senaste har jag börjat fundera på vart fan tiden tar vägen, konstaterade nyss att det är 10 dagar kvar tills jag måste besikta bilen igen. 10 dagar!? Vi har inte ens gjort nåt med den än, fint dä! Inte..Men får bli ett helg projekt det med och hoppas det går fort att iaf byta bromsar, sen får jag ta rosten och resten när jag har vart inne med den en gång. Hinner inte annars, helt tekniskt omöjligt. Ska förresten lämna bort den för rost lag, blir inget bra att byta tröskel själv(som att jag ens skulle göra det själv? haha inte jag som grejar ju jag kollar på) Förövrigt så springer tiden ändå, hänger inte med alls. Alla dagar springer förbi och jag hinner inte med nåt och det konstigaste av allt är ju att det är evigheter kvar till lön och har vart evigheter att vänta medans allt annat säger svisch!

När lönen kommer ska jag verkligen göra nåt åt mitt hår, hade en tanke på att färga bort det röda och bli brun med ljusa breda slingor men jag vart visst nedröstad och mitt andra handsval var att bleka en gång och börja om med rött så det får det nog bli. Brun kan jag bli i typ april och slingad till sommaren, och blond nästa sommar igen kanske? :) Klippning ska bokas med men det får bli i mars när vi inte kör med dubbla utgifter för boende.

Dagen idag är ledig, jag har inte ritkigt bestämt vad jag ska göra men det lutar åt att jag håller med hemma i nysse hela dagen. Städar och dolar här bara har en hemma dag som är välbehövligt på många plan. Det är konstigt att det kan bli så mycket tvätt,disk och smuts när man aldrig är hemma?
Jag vet en sak till jag ska göra med,plöja kataloger och drömma mej bort i inreddningsvärlden. Det är det absolut bästa med att flytta/göra nytt mm. Inreda,shoppa... Måste göra en ny order till H&M med för tydligen har dom tappat bort min förhandsorder med bla dom djurmönstrade sängkläderna. Klantigt av dom och jävligt tråkigt för mej. Fick frågan om jag behöver mer sängkläder och självklart behöver jag det, slänger med glädje gamla tråkiga och köper nya :) Eller ja jag slänger inte jag ger bort..

Nej det var nog det jag hade ska fixa frukost nu :)





Brunt,blont,tvåfärgat,slingat eller rött? Jag tror bannemej jag gillar det röda bäst och näst efter det slingade, men jag måste klippa mej igen så jag får tillbaka det lite rufsiga :) 


Kommentera
Postat av: therese

Öl lina i hela huset!;)

Och jag tycker du ska va hel blond!

Snart sommar nu med!

2010-01-18 @ 17:26:32
URL: http://ondskan.blogg.se/
Postat av: Fridde

Tycker du passar bäst i rött jag älskling=) Rött e sött=)

2010-01-19 @ 12:43:08

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0