En torsdag

Idag har det jobbats mellan 8-16, slut på lyxen med 8-13 nu för ett tag fast just nu är det rikigt gött att göra "heldagar" då känns det mer som man faktiskt har jobbat :) Efter jobbet åkte jag och hämtade Therese och det blev en fika med tillhörande pladder på Domus, lika trevligt som alltid. Sen hemöver, in på vikinghallen på vägen och äntligen hämta mitt Jotex paket. Grejerna var fina men dom som jag väntade mest på är ju självklart restade och kommer i februari vilket är min vanliga tur det...
Väl hemma var det städdags och det var verkligen behövligt! Packade undan alla tomtar&troll, städade bort julklappspapper som fortfarande låg kvar i vardagsrummet och ja det är nu känsliga läsare ska varnas....Slängde bort julmaten, vidrigt säger du? Jag håller med! Vi är grisar jag och min man. MEN måste försvara mej med att det inte brukar vara så illa, men vi har inte hunnit med nåt alls här i huset det senaste. Men nu är det rent och fint vill jag lova så imorn håller vi oss borta igen. Jobbar och sen befinner vi oss i vårat egna hus och grejar. Delar bil just för tillfället med eller rättare sagt jag delar med mej av min bil. Jäkla kyla som fått hans bil att säga upp sej. Hoppas han hittar en ny snart, det är segt att gå upp före sex och komma till stan över en timme tidigare än behövligt. Men jag klagar inte för självklart ställer man upp för sitt hjärta :)

På lördag blir det kalas för mormor som fyller 80 år, min lilla mormor. Gjort ett jättefint kort till henne som jag verkligen blev jättenöjd med :) Och så ska hon få pengar,lotter och blomma. Pengar kanske inte är den ultimata presenten men hon ville helst ha det istället för massa krafs som hamnar i skåpen.


Nej nu började visst C.S.I så nu har jag inte tid längre.


Kommentera
Postat av: Gitsie

Trist att en del saker var restade, tyvärr är det lite typiskt Jotex. :(

2010-01-07 @ 21:18:12
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Den 25/1 börjar jag och jag läääängtar! :)

2010-01-07 @ 21:42:56
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Jessica

näe, jag vet inte vilka de är, men det verkar inte så :/

2010-01-08 @ 22:07:39
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0