Årets första inlägg

Jag tror bestämt detta året kommer bli bra, jag känner det :)

Gårdagskvällen var väldans lugn, myste på jobbet med chips&dricka och kollade på nyårskrysset. Blev ensam strax efter 9 och då blev jag jätte ensam sådär så att jag kände mej ensammast i världen o inte hade jag nån att prata med. Det var inte det minsta roande men efter lite dolande bestämde jag mej för att bege mej upp till jourrummet för att lägga mej och titta på tv så då somnade jag ganska snart och vaknade inte försen klockan ringde och då var "ensamkänslorna" borta. :) Sen har dagen gått fort, slutade vid halv två och skulle åka till huset och elda men det behövdes inte för där var Stig redan och eldade och grejade. Han är allt en pärla! Men vi tar en dag till ledigt vi för sen blir vi där resten av helgen så.

Jag har förresten fått nya Jotex katalogen, blir nästa galen på mej själv för det är sååååååååååååååååååååå mycket jag vill ha. Men vi kommer att behöva en del nytt i huset så jag antar att jag har tillåtelse? :) Fast jag har bestämt mej för att köpa nya sängkläder med och det antar jag inte är nödvändigt men jag kommer aldrig att kunna låta bli. Bara kolla på dom!






















Visst är dom fina? Kom visst på att jag förhandsbeställde tigermönstrade från H&M också för länge sen som borde komma snart, men man får ha många att byta med :)


Nu ska jag spana vidare i alla andra kataloger som har kommit och drömma mej bort i inredningsvärlden och inreda hela vårat hus i huvudet. <3



Kommentera
Postat av: Gitsie

Ja Jotexkatalogen är lömsk, man blir lätt fattig när man har tittat i den. ;)

2010-01-01 @ 18:27:42
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0