Vad nu då?

Okej jag är trött, sådär alldeles sjukligt trött. Igår kväll hyrde jag film och hade hunnit kolla ungefär 30 min innan jag sov som en stock. Vaknade efter en timme eller så och börja om på filmen. La mej sen visserligen ganska sent men var död imorse när klockan var 10 och jag var tvungen upp för skulle till sjukhuset. Somnade på soffan senare och sov över 1½ timme och nu är jag så trött så jag utan tvekan skulle kunna gå och lägga mej. Så beror det på graviditeten detta eller ska jag gå och bli sjuk nu? Skulle ju bara fattas att jag blir sjuk, känner mej lite halvtät framåt kvällarna men det har jag gjort de senaste dagarna utan att det lett nånstans.

Har förövrigt inte varit min kväll, uttråkad och trött. Godiset smakar äckligt och dessutom krånglar allt! Först gick proppen för diskmaskin/tvättmaskin. Fel proppar hemma men bytte iaf och snart gick det igen. En liten stund senare hade jag ett orange disko i köket. Lamporna som hade fest och jag blev ganska nervös vill jag lova. Han kom hem med rätt proppar och bytte. Sen vart jag ensam igen och skulle fixa mat, och då är det elfunktions fel på hällen samtidigt som lamporna ger sej igen och internet?! Två olika el delar som har krånglat för att tillägga, inte okej! Men nu verkar allt funka och jag fick mej mat, men känns inte bra när saker man inte förstår sej på krånglar..

Ett par rader om morgonens besök hos Bm då, fick träffa en jätte gullig bm idag då min vanliga hade semester. Allt såg bra ut något högre blodtryck än vanligt men det var tydligen vanligt mot slutet. Liten låg fortfarande rätt och nu även fixerad så fritt fram! Förhoppningsvis var detta sista besöket, nu vill jag icke dit något mer!!!! Vill helst slippa gå utanför dörren något mer men det slipper jag väl dessvärre inte undan..


Nej ägna sej åt tven kanske? Och se om jag lyckas hålla mina blå uppe.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0