Inne dag

Igår åkte jag och mötte upp Sandra vid domus, tog en fika och hämtade paket fast i omvänd ordning. Sen åkte vi till Lindex och spanade, jag hittade en present till min vän och var nöjd med det. Sen vad det dags för andra och sista gången på föräldra gruppen, nästa gång vi ses är det meningen att alla ska ha fått sin bebis. Nästan lite tråkigt att inte ses fler gånger innan tycker jag.

När det var slut bar det av hem till ett kallt hus, när det väl blir kallt här är det jätte svårt att få upp värmen, särskilt nere där vi har tagit bort två element. Men dom var i så dåligt skick så ingen ide att ha kvar men trodde faktiskt inte det skulle göra sån skillnad för har ju värmepumpen? Men tydligen så igår beställde älsklingen ett el-element som vi kan gömma bakom soffan och använda när det bli riktigt illa.

Idag håller jag mej hemma iallafall, jag och pannan ska vara vänner hela dagen lång! Har dessutom planerat att röja upp i lila, finns tusen grejer där som behöver åka till soptippen så det kanske får bli morgondagens projekt? Sandra skulle nog göra mej sällskap dit isåfall. Vill ha ordning och reda här nu! Synd att man inte har obegränsat med renoverings pengar också, hade varit så mycket lättare då.  

Förresten är det verkligen  ingen som vill köpa min Samsung? Måste vara en otroligt opopulär telefon, jag har den ute på Tradera,Säffletorget och försökt via Fb men nej ingen? Eller jo en som skrev att hon kunde köpa den för 500 och undrade varför jag skulle sälja den. När jag svarade att jag hade annan telefon och inte ville gå under 700:- svarade hon DÅ VET JA. Okej? Tyckte det lät otrevligt men kanske bara jag som tolkade det så?
Hursomhelst vill jag bli av med den, dels för att jag inte har allt för gott om pengar just nu även om jag klarar mej men skulle vara attans så gött och kunna fixa ett par julklappar till innan den 23!!!! :) Är på tal om det inte ett dugg avundsjuk på mej själv som ska ut i affärerna då, uhu riktigt miss i planeringen det! Men men jag får utarbeta en plan för dagen och tänka ut innan vad som ska köpas så löser sej det.

På tal om julklappar så får det nog bli julklappsinslagning idag och sen får vi se om inte granen kan hitta upp. Har fått godkännande från flera håll om att julgranen tas upp när man vill. Kanske inte blir idag men så snart vi hinner :)


Kommentera
Postat av: mli

Ja sätt upp granen:) Är med sugen som bara den på det;)



Ja,, visst sura uppstötnigar har jag haft de senasete dagarna:/ Men pratade med mvc idag och hon sa att jag skulle dricka en massa ramlösa och nått mera och annars gå till apotek och köpa receptfria grejer och annars om inte några hjälpte så får jag nog utskrivet;)



2010-12-08 @ 21:21:49
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: mli

A okej,, får kolla efter sån ifall det inte ger med sig;)



Hee ja tack tar gärna dom tuggisarna:) tänk,, vi hann knappt mer än att prata om det så hade jag skiten jag med;)

Jaja men det är värt det när bebis väl kommer;)



Jag köpte rosor,, och så ett fint kort och sen fick det bli 2 st fina underkläder,, får räcka så,, är ju snart jul med och därmed samma problem igen;)Hehe;)



Förresten har du hört/läst nänstans att man inte ska äta för mkt chips när man är gravid??

2010-12-08 @ 22:37:30
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Denisa

Nja vi har väl uteslutit en del men inte fått fram något konkret. Det mest troliga är att jag gått runt länge med dåliga värden och slitit på kroppen.



EEG visade potentiell epilepsi, men vi får avvakta och se. Jag vill inte ta några sådana mediciner.. men det har inte varit något mer allvarligt på den biten.



Grattis till den sålda telefonen :)



Vi gör mer undersökningar med kroppen för att se om det kan vara något mer fel som orsakat allt.

2010-12-08 @ 22:51:45
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Denisa

oj... vad cepe mitt inlägg blev... grattis till den sålda mobilen skulle komma sist.. jajaa... jag är trött :)

2010-12-08 @ 22:52:50
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

Hej!

Vill du bli länkad på min blogg? Det är enkelt :)

Ställ en fråga till mig i mitt nytillagda "Bloggsvar" och lämna sedan en kommentar till inlägget ""länkningar" så jag ser din bloggadress, sen hamnar länken till just din blogg som länk i inlägget :)

KRAM

2010-12-09 @ 10:50:09
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0