Det var ju märkligt...

Jaha här sitter jag, har ätit frukost, duschat och sminkat mej så är med andra ord redo att ge mej iväg för att slåss med alla tokar. Innan det får en väl slåss med ett stycke snö också. Men så råkar jag vara ensam om att ens ha gått upp ur sängen? Tillochmed hunden sover än, fast hon har iallafall förflyttat sej från den ena bädden till den andra så hon är på samma våningsplan. Kanske skulle gå ut och leta upp bilarna iallafall? Har på känn att vi borde ta mitt åk, inte för att jag på nåt sätt har den bättre bilen men jag råkar ha dom jämt lite bättre däcken. Och en dag som denna så kanske man ska gå efter såna kvalifikationer? Istället för dom yttre.

Imorse tror jag på allvar att jag nästan bröt min handled, skulle sträcka mej efter telefon för att kolla vad klockan var när det knäppte till och gjorde satan så ont. Såpass att jag inte kunde ta tag i telefon? Nog för att jag är väldigt uppsvälld och har riktigt ont i alla leder i händer och fötter på morgonen men detta var väl att ta i? Gör fortfarande ont trots att all annan ömhet släppte efter den varma duschen. Ännu ett i raden med konstiga gravidåkommor. Men även detta inget att grina över, det är värst när man är nyvaken och sen en stund på kvällen. Fast handleden är som sagt skum....Knakar i den gör det med.

2 bebisar till hade det visst blivit också så nu är det inte många kvar innan det är meningen att en annan ska stå på tur :) 22 dagar kvar.

Nej om jag skulle?

Ha en mysig 4 advent alla ni :)


5 dagar kvar till julafton


Kommentera
Postat av: Jessica

Ja den är mysig och hon är så go mot honom.

Pussar och klappar honom hela tiden :)

2010-12-19 @ 12:37:36
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Denisa

haha jaa... granen plågar mig. Ingen riktig jul utan gran, men jag orkar inte. :)

2010-12-19 @ 14:58:23
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Blev det någon shopping eller var du insnöad?

2010-12-20 @ 07:19:31
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det med handleden kan bero på att du är uppsvullen i händerna och lederna. Kapilärtunneln? Tror jag det heter och det försvinner så fort Bebis kommer ut, kan ta max en månad så släpper det.

2010-12-20 @ 23:58:34

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0