40 dagar kvar

Det minskar och minskar och jag längtar så galet mycket! <3 Vårat lilla kryp...

Vad har jag gjort för märkvärdigt idag då? I förmiddags var jag på besök hos Bm, allt såg väl ut som det brukar. Låg liiite under mittersta linjen idag men det var ju ingen fara direkt. :) Allt annat var fin fint.
Har varit med Therese i Åmål och handlat lite julklappar, eller ja mest saker till mej men julklappar också. Så en person till klar + en liten sak till en annan. Till mej själv blev det disktrasor God jul, ett doftljus och en korg till hallen. Äntligen lite ordning! :) Just det köpte saker för att göra en julgrupp i inflyttningspresent till pappa&Ingela också. Blev ganska bra tycker jag nog :)
När vi kom tillbaka till Säffle blev det en tur hem till Jessica för min del, snabb fika och lite prat innan jag fick åka hem till Wilman som var ensam.

Nu sitter jag här, eldar i pannan och har tänt massa ljus. Funderar på att slå in julklappar men samtidigt så känns det som jag kan spara dom tills imorn. Är liksom en dag då med! Annars inte mycket nytt, jag fryser precis som halva sveriges befolkning just nu men jag fryser mest av den anledningen att jag har klädbrist. Ingen bra jacka, på tok för lite tjocka tröjor och brist på passande varma byxor. Jag är helt enkelt för tjock för kylan! Längtar tills jag kan utnyttja hela min garderob igen plus alla mina vinterjackor.

Nej det var kanske det, hursomhelst så är fantasin slut och det är tajm att gå en våning ner igen. En bra sak med kylan och det är att det verkar som spindlarna sover. Såg en häromdagen men det är också den enda, hoppas det fortsätter så!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0