Söndag

Ganska nyss kommit hem från jobbet,  var ett helt kapitel att ta sej hem vill jag lova. Motvind och som redan känt uppåt nästan hela vägen, underbart! Men ser ni jag vann över vinden och landade något pustande hemma till slut. Nu väntar ytterligare en ledig dag, kör bestämt varannan dag principen just nu.  


Den lediga dagen igår utnyttjades till fullo,hämtade(köpte) vagnen hos Angelica, handlade, städade nedervåningen,fixade med nya frysboxen, tvätt och plock i källaren och allt detta fick dagen att rusa iväg. Till kvällen blev filmkväll och nachosmys. Kollade på Bröllopsfotografen och Snabba cash. Bägge två riktigt bra och man kan ju undra varför vi inte sett dom tidigare???



Nej det var väl det jag hade nu, ska försöka mej på att orka tömma kameran snart så jag kan uppdatera det senaste från Wilma och visa upp vagnen :)



 


Kommentera
Postat av: Sandra

Ja visst verkar det vara så. Ann-Louise sa att hon kände ca 50 tjejer som skulle ha barn i slutet av detta eller första halvan av nästa år...helt galet ju :O



Men nu måste jag nog hålla med den som kommenterat ditt förra inlägg och be om magbilder. Är så roligt att titta på tycker jag :)

2010-08-22 @ 17:18:25
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha, ja det är ju en hel del :) Ja det tycker jag du får göra så man får se mysmagen :)

2010-08-22 @ 17:45:03
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0