Nu då?

Gjort sista dagen på stödboendet idag, fy fan vad jag kommer sakna det! Har liksom gått med hopp om att få vara kvar men när dagen idag var över tog liksom hoppet slut samtidigt. Kan inte förstå varför jag inte ska få vara kvar när det finns jobb och personalen verkar eniga om att dom vill att jag ska vara kvar. Nej men då sitter nån annan som inte känner mej och betsämmer vad jag ska göra. Inte ens hon själv verkar ha någon vettig förklaring på det vad jag har fattat som. Men men man lär aldrig förstå sej på Säffle kommuns personal politik det är då ett som är säkert.

När jag slutade förut kände jag inte för att åka hem direkt så tog en tur på stan, vad roligt var det då? In och ut i affärer men orka inte ens kolla på nåt så kom hem tomhänt så när som på lite godis&nötter från Netto. Hem till det tomma tomma huset, huh. Saknar ihjäl mej efter dom som inte är hemma, hade ingen lust alls att vara ensam hemma idag. Jaja imorn efter kursen får jag iallafall åka och hämta hem valpen. Som sagt kurs imorn då och 3 dagar framåt, hoppas det är några kändisar med denna gången men det skulle jag väl tro. Borde vara ungefär samma som dom andra bara att denna gången är jag ensam om att gå dit har alltid gått med flera jag känner annars.

En bra sak har jag att komma med iallafall, varmvattenbredaren ä inkopplad. Helt jävla underbart och detta ska självklart firas med en dusch. Bästa på hela dagen det, att slippa elda. Men innan det ska jag sluta gnälla, ta min nöt påse,mitt onda och min sönder söndriga hals och kolla några avsnitt Prison break.



Fröken gnällfia i egen hög person.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0