Upp och ner

Kändes som jag hade ett gäng med grejer att avhandla nu både bra och dåligt.

Börjar med det dåliga, att jag har blivit 2-åring.. Igår fick jag chansen att prata närmare med chefen, tydligen är det väldigt eftertraktat att jag ska till äldreomsorgen. Tydligen hade dom velat att jag skulle gå dit redan nu på stört men chefen hade satt sej emot och menat på att jag inte bara kunde hoppa av viket jag hade nu och att jag behövdes på boendet över sommaren. Det är jag sjukt glad för men så vill dom att jag ska vara där i maj från det att jag slutar mitt vik och tills mitt sommar vik börjar. Då satte jag mej emot och menade på att jag borde få ihop mina timmar på boendet även under maj. Hoppas det bet så jag slipper just nu. Inget fel på äldreomsorgen som så men jag känner mej "färdig" med den biten, jag vill jobba med annat!! Psykiatrin,omsorgen ja nånting sånt eller testa nya saker kanske personlig eller nåt? Dessutom innnebär jag äldreomsorgen att jag hamnar i bemmaningen för det finns inga tjänster som man blir satt på rent av. Jag vill inte till bemanningen, vill verkligen verkligen verkligen INTE dit. Det är värre än att vara timanställd det, visst några hundra i extra får man för att vara flexibel men med att vara flexibel innebär att man knappt vet från dag till dag vart man ska vara, vet i inte tider, man saknar schema, bestämd semster som man inte kan påverka, telefon som ringer dagarna i ända även när man är ledig årsarbetstid där man riskerar att hamna på minussida och bli återbetalnings skyldig ja jag kan fortsätta forever!!! Men tror iallafall att man får vara med och bestämma vart man ska utgå ifrån, att man har en hemma arbetsplats liksom. Men vart ska den vara?? Kila trivs jag i men vill för allt i hela världen inte börja pendla igen.. Finns det nån som läser som har nåt positivt om bemanningen? Har bara hört det dåliga så tror jag kan behöva höra det possitiva också! Vet att det var bättre där förr när man fick göra sitt eget schema m.m. men det får man ju inte längre..


Okej det blev långt så nog om det och lär nog komma mer om den biten.. Ska vi ta lite bra saker då? Jag fick tillbaka på skatten :)) Inga miljoner men ALLT som inte är att betala tillbaka är bra. Ska sätta mej och räkna dagar med så jag kan göra rese avdrag. Annars förövrigt nu väntar jag verkligen på att få pengarna från kursen för jag har levt över mina tillgångar ganska duktigt. Ajjabajja! Men jag är positiv och tror att dom kommer lagomt till helgen då det blir utgång! :)
Har massa vårkänslor nu så utgång passar bra, sen ska håret få ljusa slingor idag och det är också vår! (färgade det brunt i söndags kan jag tillägga också). Idag ska jag ta en promenad till domus och hämta paket från halens med mitt snygga linne och förhoppningsvis jackan också men stog inget om att den var med tyvärr. Ska även städa här så det bli fin fin fint.

Nästa vecka ska jag&Therese testa på Zumba, oj oj kan bli grejer det! Kan gissa på att ja ungefär kommer att dö så jäkla otränad som jag är. Men jag tror det blir roligt, kanske är det som är menat att bli min träningsform? Det kan jag inte veta förrens jag har testat.


Idag är det förresten ingen vanlig dag, det är en lite speciell dag nämnligen våran 3 års dag. Kan konstatera att det har gått sjukt fort men också att vi har kommit så långt på dom åren. Vårat alldeles egna hus tillexempel. Underbart! Älskar dej <3. Dagen måste ju firas till på nåt speciellt vis men jag har bestämt att jag ska bjuda oss på en upplevelse senare istället :) Hade en ide ända fram tills jag hämtade tidningen imorse då fick jag en annan ide. Inge värstinggrej men en dag för oss då vi inte gör vad man gör varje dag. Bla bla luddigt utryckt men skriver ju inte nu vad det blir nu det får jag göra senare..

Nejhepp nu får jag kila vidare om jag ska hinna med denna dagen..

 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0