Så var det med de.

Bilen gjorde sej icke förtjänt av nån tvätt inte, bromsarna fick snudd på godkänt men CO halten är fortfarande helt åt skogen. Kör lagligt till den 5 maj och måste ombesikta innan 10 maj. SKIT! Dessutom hängde det med en extra 2a som bonus nämnligen avgasläckage. Hade inte blivit helt bra när det tätades efter bytet av katalysator och uppenbarligen "släpper" det mer och mer för bilen har mer och mer soundet av en traktor än en volvo. Men det är nog iaf lätt åtgärdat, bara kleta dit lite mera klet. :) Kan ju tillägga också att bilfan fortfarande dricker som en alkolist, gosh så törstig. Min syster hade några hypoteser om vad felet kunde vara eftersom den både dricker så mkt och har så hög CO halt så vi får väl se om hon har rätt :)


Annars var Åmål turen trevlig, Michaela kom och mötte mej vid jysk. Skumt förresten och se henne komma ensam i bilen :) Jag shoppade loss lite där på mina presntkort fast jag inte hade tänkt att göra det. En plastback till, två vanliga solcellslampor och två solcellslampor som ser ut som stenar :) Och dessutom värsta rosa trädgård setet, hehe. Är ju vara bra att ha nu när jag ska fixa till mitt lande.
Hemma hos mormor sen bjöds det på prinsessbakelser och det var inga fel alls. Och så fick jag ju en jättego dusch creme av michalea, tyckte jag var gulligt!

Nu är jag bara hemma och mellanlandar, ska passa på att åka och handla jordsäckar när jag ändå har bilen i farten.




Kommentera
Postat av: Gitsie

Vad trist med ombesiktning, bilar ska bara funka...det är deras enda uppgift här i livet!

2010-04-28 @ 17:52:39
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Ja visst tar jag lån, bidragsdelen är så liten så det skulle aldrig funka. Dessutom pendlar jag till Karlstad, vi köper böcker för tusentals kronor...ja csn tar snabbt slut och därför jobbar jag också. Så det är något trist att en del personer tycker att jag blir försörjd av andra och inte gör något. :(

Idioter finns det gott om. ;)

2010-04-30 @ 18:09:05
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0