Pust

Jag är less och ur form, sovit kasst och har ont i axlarna/nacken av den kassa sömnen. Blev glad när jag fick posten, iallafall en liten stund tills jag upptäckte att min telefon räkning var ungefär 3ggr så stor som den brukar vara och att jeansen jag fick från Nelly.com var äckligt små. 2 par cheap monday var det varav en paret var en storlek större än min vanliga storlek men ändå var ungefär 3 storlekar för små och dom i min storlek var väl typ 10 storlekar för små. Och nej jag tror inte jag gick upp så mycket för senaste jeansen jag hade på mej passa minsann. Jävla skit jeans, jag hatar jeans!!! Hittar aldrig några jag tycker om/som passar eller kostar lagomt mkt. Jag har typ 4 par nu som är okej, varav 2 är så trasiga så jag inte kan gå ut i dom så kanske inte okej ändå? 

Onsdag idag och det innebär som alla onsdagar att jag jobbar kvällen, brandövning ska det vara med så jag gissar på att jag får promenera iväg 10 min tidigare så jag är där en stund innan.
Imorn är det torsdag och jag har min lediga dag innan det är dags för jobb helg. Imorn gäller det också, hoppas hoppas!

Tycker förresten att tiden går alldeles för fort, jag skulle gärna ha haft 1 april idag istället för 21. Vill inte att det ska bli med 10 maj men det går inte att undvika så sen får tiden gärna springa på så det blir 1 juni istället och sen behöver det inte bli 1 september på long long time.....


Nej kila vidare, borde göra nåt åt alla röran här men orkar verkligen inte! Ska iallafall dyka in i garderoben en sväng så det blir nån ordning nånstans och sen ska jag ge mej ut på jakt efter dammsugare påsarna som är på vift, hittar jag dom blir det städning imorn. Annars får jag väl köpa nya och fortfarande städa imorn.





Måste ju meddela att jag har gått tillbaka till att se normal ut i håret igen, brunt och tråkigt är det nu men minsann behöver jag inet skämmas iallafall. 1-0 till mej!

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0