Dubbel lön = dubbel lycka?

Nej jag är som vanligt inte nöjd, anser att den ena summan är något för låg.. Men saknas ju ob-ersättningar på den och dessutom vet jag inte hur och från när dom räknar så antar att det stämmer? Får kolla lönebesked noga på måndag när det anländer :) Men som en liten skräll verkar det som lönen från hemtjänsten saknas för ovanlighetens skull, det har ju inte hänt förut eller så? Hade två framtida insättningar men med kvällen jag jobbade i långserud i början av förra månaden borde det ha varit tre. Men denna gången skiter jag i det, bara jag får det till nästa månad så är jag nöjd.

Men hallå nu skiter vi i småsakerna, DUBBELLÖN!!!!!! Det betyder att jag ska köpa en cykel, känner mej lycklig som ett litet barn. En ny cykel, alldeles glänsande och fin. Med en cykel korg.. Och Ullared, here we come! Nästa lördag bär det av för mej och älsklingen för det har jag bestämt. :) Sen ska det sparas, har fått lära mej igen igår av banktanten hur jag skulle köpa fonder så igår handlade jag fonder för 200 bara för träningens skull och på tisdag köper jag fonder för kanske 4000:-/5000:- eller nåt. Nu ska jag bli vuxen och börja spara. Det är faktiskt en av dom sakerna som känns bäst i själen med dubbellönen, att jag liksom kan kickstarta mitt sparande. Har ju försökt så många gånger förut men då har jag sparat på e-sparkonto och då kan jag bara skicka över pengarna till mej med ett klick men det är inte lika enkelt när man sparar i fonder så dom kommer sitta där dom sitter.

Igår var vi på banken, kollade läget om vi ev kan ta ett billån igen. Det verkade inte omöjligt! Iiiii.. Får slutgiltigt svar till veckan och jag hoppas att det ska å vägen. Vi vill ju ha en fin bil och glida med :) Passade på att låna vanliga bilen igår med efter vi hade vart på banken och kände mej som en liten unge, oj åka bil!! Inte allt för bortskämd nu för tiden. Råkade trycka på gasen lite för mycket en gång och det kittlade i magen, då blev jag ännu mera som ett litet barn. Tönt i now.  Nu ska min bil fixas till, hej måste ju iallafall kunna åka och handla själv utan att behöva låna bil. Dessutom saknar jag min bil, den bara står här ute och ser ledsen ut. Får bli morgondagens projekt tror jag :)


Skulle kunna forstätta skriva om en massa saker nu men det blir så trög läst med för mycket text så avrundar här, jobbhelg på ingående så ni vet vart jag befinner mej. :)



Mitt blivande vrålåk :)


Kommentera
Postat av: Sandra

Jo det är väl så. Synd bara att de tar det på det sätt de gjorde. Hade bara kastat ur sig till R att " skaffa utbildningen annars ringer jag inte dig nå mer". Han var jätteledsen ju stackaren. Mig har dom inte ringt sen påsk så jag antar att jag är lika mycket ute i kylan jag :(



Vi vet faktiskt inte vem som är pappan. Tror det var någon som kommit hit och "snott" sig ett nyp..hahaha :D När försvann eran då?



Noveller är kul tycker jag ;) Ha det bra :D

2010-04-23 @ 22:35:51
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Sandra

R har jobb till sommaren men jag har fortfarande inte hört ett ljud :( Men det blir nog bra hoppas jag :)



Ja kanske var det Junior som tog sig en liten luff förbi och tillverkade en liten bebis :D

2010-04-23 @ 23:02:59
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0