Tisdag

Ganska nyss hemkommen från jobbet, eller ja för en timme sedan rättare sagt. Jobbade ju en kort tur idag, och kvällen igår. När jag kom hem från jobbet igår höll mitt hjärta på och fixade egen pizza. Och jävlar så gott det blev, fläskfile och massa annat gott på. Han kan allt han :) Massa roligt i posten till mej igår med, äntligen paketet från Creative club och grejerna var toppen fina! Även en jotex katalog hade ramlat ner i postlådan igår, och ni som känner mej vet väl vad som händer nu? Mängder av fina julsaker och dessutom en väldigt trevlig rea katalog med mängder av fina saker.. Hämtade ut paket igår med, mina böcker från Adlibris hela Stieg Larsson triologin så nu är det bara att sätta fart och läsa.. :) Jag har att göra, blir ju alldeles fullt upp detta!Hur ska jag hinna allt? ;) Shoppa,läsa,scrappa...

Imorn börjar äntligen Greys Anatomy, dubbel avsnitt på det med kan inte bli bättre!Jobbar ju imorn så blir en tv-kväll för min del. Tur att det börjar nio så jag hinner se alltihop. Imorn går det att se vad många miljoner rikare jag blir på fredag med. Hoppas det är rejält för banne mej blir det en tuff månad! Min materiella älskling luren ska det betalas borgen för på fredag och där rök 1300. Även Deval kläderna ska betalas. Massa födelsedagar mm på gång även om det mesta där redan är fixat. Partaj ska bli och sen allt det vanliga. Två turer till Karlstad är planerade också, med hjärtat på lördag och med Jessica på onsdag.Och marknaden på fredag.. Ja det är bara att konstatera att det kostar att ligga på topp. Nu är det bara att hoppas på miljonerna..

Kollade in Icas avdelning med laktos fritt förut, gillade inte vad jag såg!! En liter mjölk kostar 18,50:- vilket är mer än det dubbla mot vad en vanlig kostar. Fanns inget som var billigt utan allt var dyrare än vanliga produkter. Vilket kommer göra att maten kommer att bli ganska mycket dyrare varje månad om det skulle visa sig att det är det som är mitt problem. Men på samma gång så kanske det är ett lågt pris för att må bra? För det finns saker som skulle vara tusen gånger värre än laktosintolerans.. Och förresten, tror att besöket hos herr doktor igår gjorde mej "dåligare" än förut. Vaknade med ont imorse, hallå? Har aldrig hänt förut, men är ju det vanliga magontet som tur är och det är jag ju så van med..

Nu tror jag klockan var slagen att fröken ska springa till postlådan och se om det är nåt kul i den.. Dagens stora nöje ;) Hatar att posten ska komma så sent bara, var ett stort hopp från klockan 1 till halv 3 ungefär.. Ha en bra dag!


Kommentera
Postat av: michaela

ne jag vet, men mormor fick veta de samma dag & de fick jag med. mamma sa de alltså till ingen av oss. TRÅKIGT! menmen..

2009-09-22 @ 22:04:37

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0