Nu så! :)

Idag har jag gjort nånting för mej helt nytt, jag har tatuerat mej!! :) På tiden verkligen..
Tidigt i förmiddags begav jag mej djupt in i dom dalslänska skogarna närmare bestämt till Bäckefors&Sofia. Kaffe&tjöt innan det var dags för tatueringen, var inte alls som jag hade föreställt mej. Hade nog för det första trott att det skulle göra väldigt mycket mera ont, men det var tjaa vet inte vad jag ska säga. Nåt ställe gjorde de lite ont på, nåt annat kittlade de på och mest jämt bara brände det. Sofia var ritkigt duktig tycker jag och jag blev jätte nöjd! Var ganska rejält nervös innan kan jag ju säga, gah! Och vissa små uttalanden av Sofia&hennes vän Elin gjorde mej mer nervös. Men det var ju inget farligt :) Efter det var klart var Sofia gullig och lagade mat, och sen blev det ännu mera tjat och så innan hemfärd. Riktigt kul att träffa Sofia med, vi har inte setts på över 2½ år nu. 

Sofia in action




NÖJD



På vägen hem fick jag hoppa förbi hemma hos mamma och hämta ett riktigt skumt brev, en kallelse som vittne i ett mål om grovt förtal. Bara en liten sak här då, jag har aldrig hört namnen som det gäller. Jag är inte skriven hos mamma. Jag har aldrig hört något om händelsen, rent ut ingenting stämmer förutom mitt namn. Ska ringa dit imorn och säga att dom måste ha förväxlat mej med någon annan. På hemvägen fick jag också ondast av ondast i min mage IGEN! Gjorde så ont så jag knappt fick luft och värre blev det av att jag var tvungen och hoppa i och ur bilen vid mamma och vid eurocash. På vägen hem efter det hade jag lust att bara stanna och kliva ur bilen så jag kunde få stå upp men det hade ju inte gjort nånting bättre i längden. Men fy fasen, var nog en av dom värsta omgångarna jag har haft detta. Borde väl gå och kolla det jag vet, men kommer ju så sällan så jag hinner glömma bort det mellan turerna.. Nu börjar det iallafall att reda upp sej och känns mycket bättre just nu, det tackar vi för!

Lilla julafton idag igen till både mej och dom fyrbenta när jag hämtade posten :) Jag fick hundra kronor i presentkort på Panduro jag och mina små vänner fick ett paket med mat :) Trevligt trevligt.. Nu är det snart dags för idol igen, åhh uttagningarna är så roliga! Vad tänker vissa med kan man ju undra? OCH var för säger ingen till dom innan att dom inte på allvar kan söka till Idol? En vän eller familjemedlem kanske skulle ta och upplysa dom om hur urkassa dom är innan dom hinner förnedra sig i tv?


Kommentera
Postat av: Blomman..

Så där ja : )

Sugen på mera nuu sandra ?



Fint blev det med !

: )

2009-09-10 @ 01:52:18
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: mickis

GÅ & KOLLA MAGEN! :O:D

2009-09-11 @ 21:47:07

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0