Måndag igen

Nyss hemkommen från kära vårdcentralen, tog ju äntligen tag i saken och sökte för magont 1 och magont 2.. Det första jag möts av är att ingen läkare finns där idag,han har inte dykt upp än men får sitta ner och vänta och så småningom kom Dr Hector. Jag har förutfattade meningar för doktorer som inte är svenska, jag vill förstå helt och hållet vad dom säger och dom ska förstå mej. -Jag får ont i magen efter jag ätit. -Får du ont i magen på natten? Nej efter maten. Men sen var dom språkliga problemen över, jag pratade övertydligt och han lyssnade på mej så kändes bra. Dom tömde mej på 4 rör med blod för olika tester och så..Doktorn funderade på laktosintolerans. Jag skriker NEJ jag vill inte!!Fy så jävla jobbigt, men magont är minst lika jobbigt så lika för lika kanske? Ska hursomhelst utesluta laktos ett tag för att se. Vilket jag får testa efter lönen för just nu har jag/vi inte råd att byta ut allt i kylskåpet mot laktosfritt.. Det var magont 1 de, magont 2 återstår att se om det hänger ihop med 1 eller inte. Annars var det prat om gastroskopi eller ultraljud av magen. Bara ordet gastroskopi ger mej kväljningar då man går med en kamera igenom munnen/halsen för att kolla magen och ta prover..Hoppas dom söver mej om jag måste göra det!!! Men den dagen den sorgen, först ska jag ha svar på mina prover osv och så hoppas vi på det bästa..

Som sagt måndag idag, och jobb står på schemat som mest hela tiden. En 14-21 görs idag, imorn en kort lyxtur,onsdag-torsdag görs natten och fredag en 8-15..Helt okej vecka, helgen ska vara ledig!! Fredag får det bli en sväng till Therese som skulle ha lite partaj och det blir säkert en tur till Tivolit också. Lördagen blir det en tur till Karlstad på dagen med älsklingen och sen ut med 58án på kvällen förutsatt att ingen kommer och köper den innan. Full rulle hela veckan ser det ut som, banken blir på torsdag och finally ska vi få vårat lånelöfte..Hoppas bara att vårat skambud antas så huset kan bli vårat!! Marknaden på fredagen också, och den måste ju kollas. Bröd,kryddor och godis ska handlas men inga strumpor :) Åhh marknads godis, finns det godare?

Nu var det nog inget mer att dela med sej av, så jag seglar vidare jag dricker mitt kaffe och kanske fixar lite frukost...


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0