Köpa hus!?

Idag har jag och min älskling varit på banken, och måste säga att det gick över förväntan och nu ska vi bara få ihop pengar till kontantinsatsen. Tyvärr eller kanske inte tyvärr jag vet inte så kommer vi iallafall att få sälja 58`an för att ha råd med den. Känns lite sorgligt men det är våran möjlighet till att kunna köpa huset för tyvärr sitter vi inte inne med en bunt rika föräldrar som kan hjälpa oss med det. Pratade med pappa förut men han ska själv köpa hus nu, eller ja han ska bygga sig ett hus.. Men jag vet att om det krisar och saknas några tusen i slutändan kommer han att hjälpa mej, men hela summan är för mycket! Så då får det bli våran bil som hjälper oss. Bilar finns det fler av, men inte detta huset det finna bara ett av de.. HOPPAS på detta nu, min och älsklingens framtid ♥ Och jag längtar mej dessutom sjuk efter att bo i stan, jag vill gå gå gå! Aldrig hade jag väl trott att man skulle sakna att gå så mycket som jag saknar det. Längtan... Men än är det inte klart, bilen ska bli såld, en ev budgivning ska vinnas och sen ska allt gå vägen med husbesikting osv. MEN vi är en bit på vägen och det hade jag aldrig kunnat föreställa mej efter det första besöket på Nordea i måndags där vi blev total dissade för att vi var så unga. Nej tacka vet jag swedbank :)  


Nu hoppar vi från hus&pengar till kattungar. Vem vill ha? Har två underbara små bebisar kvar, kanske en egentligen beroende på pappa och Ingela men är det inte nån som är sugen? Förutom att dom egentligen är monster är dom ganska goa ;) Och söta som socker..


Bara titta på oss!!! Finns det sötare?Nej jag tänkte väl de..


Nu ska jag kolla runt lite,läsa i min nya bok och sen får det bli sängen i normal tid. Jobb imorn men sen är söndagen ledig. Gissa om det är efterlängtat? En dag tycker jag faktiskt att jag ska få vara ledig. Jag har ju jobbat 52 timmar på 5 dagar så ja en dag borde jag få ha? Sen är det nya tag igen och veckan som kommer är ganska fulltecknad redan, tummen upp! :) Nej nu, hej på er...

Kommentera
Postat av: sandra andersson

vad är det för kön på dom katterna som är kvar? :)

2009-09-06 @ 13:48:49
Postat av: Blomman..

Du ANAR inte va mkt ja vill ha, men dessvärre går de inte.

Sen vill ja inte ha katt i stan heller, men hade Håkan inte vart allergisk så hade vi nog kommit o kika på dom iaf : P

2009-09-06 @ 20:59:45
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: anje

jag kan høra mej før lite om det finns någon som vill ha! :)

2009-09-12 @ 10:48:47
URL: http://toxico.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0