Disturbia

Min lediga dag idag då, men uppenbarligen förstog inte mitt huvud det för jag vaknade 511 gånger imorse och undrade för mej själv när jag skulle upp vs när jag skulle börja jobba. Ledig tack men nej det förstog jag ju inte. Vid åtta masade jag mej upp, ingen ide att ens försöka sova när inte de fungerar. Fast åtta är ju en vanlig gå upp tid för mej ändå :) Fick vänta ett x antal timmar innan älsklingen vaknade till liv och då blev det frukost och till att kolla klart på Män som hatar kvinnor(orkade aldrig se klart den igår kväll, tant-trött) Den filmen var GRYM i många bemärkelser. Riktigt välgjord och genomtänkt och man kanske tillochmed skulle ge sej på att läsa Stieg Larsson böckerna som är grunden till filmen och filmerna som ska komma. Kan nog vara nåt de!

Ensam hemma just för stunden, hjärtat är in till Säffle för en som skulle spana på bilen. Och jag håller tummarna stenhårt för att det ska bli affär och vi tar dom första stegen mot hus!! Längtar så grymt mycket så jag har nästan flyttat redan i mitt huvud men ja jag vet att allt inte är klart än och jag är väl medveten om att vad som helst kan hända. MEN jag tänker drömma ändå, och jag tänker bli grymt besviken om det inte går vägen. Jag kommer sura grina och skälla. På samma sätt som jag kommer hoppa skrika och hurra om det blir vårt. :)

Nu ska jag nog plocka fram mitt album plus alla saker till det och scrappa en stund, senare får det nog bli till att försöka greja lite här hemma med. Ser ut som fan har dragit fram, men kan ju vara ett gäng bebisar som orsakar en del oreda, jag&älsklingen kan vara en annan anledning till att det ser ut som det gör men en sak är säker att det behövs en omgång för att få lite ordning.. Blir en fin söndag det, och ikväll blir det tvn som gäller, Privileged är ett måste och nya avsnitt av C.S.I tror jag bestämt? Tror iallafall att det var ikväll dom skulle börja..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0