Vilken helg, eller jag menade vilken lördag


Lördagen var en riktigt lyckad dag, började med Grebbestad resan med Pappa..Helt igenom jättemysigt, god mat&fika toppen väder och mycket promenerande.Lite shopping också vilket är givet när man befinner sej där. Ett par goa mjukis byxor&undies inhandlades, lite besviken för att jag inte hitta mer.Fick lite pengar av pappa att handla för och det blev över så resterande pengar ska gå till en tröja om jag har spanat in på Carlings :) Så bra ändå.. Älsklingen köpte sig en jätte snygg skjorta han, hur snyggt är det inte med rutiga skjortor? Love! Efter grebbestad blev det en snabb tur till Strömstad med, spanade in nog sveriges torraste marknad.Dom hade verkligen inte ens marknads choklad?Fast det var en stor marknad, bara verkligen massa skit! Tråkigt värre.. Sen blev det(såklart) hemfärd, efter lite övertalning bestämde jag mej för att följa med ut.Fick bli snabbt hemöver och sminka mej och hämta kläder&cider innan det bar av mot Bäckefors.Har verkligen inte vart i bäckefors på hundra år kändes det som.Hade hoppats på att springa på några av mina gamla vänner men tyvärr inte..Carro höll sig i karlstad hon och Fia hade hemmakväll och ingen annan såg jag ute. Resan var iallafall jätte rolig, lite krångel visserligen men nästan så det hör till? ;) Hemvägen blev jag en tröttis och sov gott på Sabine, var nog hemma igen vid 5 tror jag..Hel dag, jo de kan man säga =)

 


Igår var bara en så slapp dag, som söndagar ska va..Idag är min sista lediga dag av tre, den ska spenderas på en roadtrip till Näset med tillhörande klippning..Underbart och få håret klippt, så slitet nu ju.Sen ska det färgas också men måste nog invänta löning innan de..Just de ja, måste ju kolla in swedbank idag och se om jag blir nåt rik på onsdag.Den chansen är dock ganska liten, med tanke på  hur dundersjuk jag blev och missade både jobb&kurs..Undrar hur många hundra den sjukan kostade mej? 800:- la jag på sjukbesök, bensin och medicin iallafall.Och ungefär 700:- förlorade jag på den dagen av kursen som jag missade.Plus att jag var sjuk två dagar från jobbet veckan innan.. Det är ganska mycket de, och riktigt surt! Men jag kunde ju inte direkt rå för de så antar att det får kosta vad de vill..

Förresten, nån som vill låna en katt ett par dagar?Jag betalar gärna, Sally är en pina just nu.En liten äcklig horkatt (förlåt) som går runt och skriker som en hel älg och retar upp dom andra katterna så dom blir arga..Dessutom får jag inte vara i fred två minuter utan hon ska va runt fötterna på mej hela tiden, trampade på henne förut till och med och inte ger hon sej för det? Hur länge håller dom på såhär? Blir tokig när hon bara går och skriker hela tiden, och stackars Kurre som hon stöter på fast han inte fattar nåt och han bara blir arg på henne..Nej blä! Min söta lilla katt ska inte va så här äcklig..


Kommentera
Postat av: malin

varför tar man kort på 2 st som slåss då? O lägger ut de sen? De fattar ju inte jag riktigt då men. De va ju faktiskt inte roligt, inte för oss iaf. Men roade tydligen andra.

2009-05-25 @ 11:04:54
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: malin

ne, morgon sura malin vet du! Haha! Ne, jag vet inte tog illa upp då men inte nu! Haha! Kram

2009-05-25 @ 23:12:45
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0