Funderar&grubblar

Då var det söndag, jag ska jobba. 14-21 eller möjligtvis 15-21, hoppas väl på det senare..Och att jag jobbar kvällen innebär att jag missar One tree Hill&Gossip girl, kanske hinner se svängar av de men defenitivt inte hela.

Gjorde faktiskt ett försök med allt ogräs igår, var duktig för en liten stund men sen blev det till att leka florist och plocka in massa blommor istället.Är nog bara att konstatera att jag kommer ha brännässle rabatter även denna sommaren..


Jag är så nöjd så jag var tvungen att ta kort.Jag känner för semester, semester från en massa men kanske främst från mej själv..

Kommentera
Postat av: sandra

jättefina blommor! :) kanske ska anlita dej som florist:) å desingen blev jättebra ttcker jag! :)

2009-05-03 @ 11:59:47
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Just nu pågår där en tävling där man kan vinna 3500:- i presentkort.Bli medlem här och få 25 gratis poäng: http://www.freestreet.se/?r=872009-05-03 @ 12:08:23
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Emma

Wow, jättefin! :)

2009-05-03 @ 12:12:59
URL: http://acira.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0