Funderar&grubblar

Och skakar oförstående på huvudet?


Sitter och funderar på vad jag vill med mitt liv, riktigt djupt såhär på kvällskvisten.Fast inte så allvarligt kanske, men fick en sån där jättelust att bli något här i livet så har spanat runt på lite utbildningar.Hursomhelst är jag toksent ute för att göra något åt det nu..Men jag vill&jag ska!! Har spanat på Behandlingsassistent, vilket ju är något av en dröm..Nåt som jag har velat göra länge! Andra intressanta som dök upp var Behandlingspedagog-Dubbeldiagnoser&dubbelkompetens.Vilket med tanke på vart jag bor och vart jag nu jobbar skulle vara mer använbart..Ett tredje allternativ är specialkompetens inom psyiatri, vilket nästan är ännu mer användbart..Men något av detta vill jag göra, vill verkligen att jag ska ha viljan och motivationen till det också när det gäller. Psykiatrin är nog mitt kall i livet tror jag, trivs som fisken i vattnet..Kanske för att jag egentligen hör hemma där?Vem vet, men jag tycker om att se mej själv som lite normalare än alla andra så nej det är mitt kall i livet..
Herregud vilket svammel, tror jag hör hemma i sängen nu istället..Djupt blev det, och ett annorlunda sätt att skriva av sej på samma gång som jag funderar över en viktig livsfråga..Nej fan, nu får jag ta och ge mej..Kanske inte ens borde publicera denna röriga ja vet inte vad men jo, mitt liv jag bestämmer..

Tror det passade fint med den överstrukna texten, herremingud.Och nej jag är inte helt allvarlig, litegrann ironi..
Nu säger jag alldeles snart god natt, upp och jobba imorn igen..Och bestämt masa mej iväg till kvarbacken efter, jag behöver mera färg..Så jag blir så där sommar snyggt brun trots att jag tillbringar de mesta av min tid inomhus..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0