Då var det måndag

Ledig idag med,LYX! Nästan så man går och blir bortskämd ;) Idag kanske jag borde plugga?Försökte verkligen igår, men va fan det kom massa annat emellan hela tiden.Typ tvätt,städ,disk och allt annat som egentligen inte var så nödvändigt just igår..Jag är omotiverad just nu, det är ett krångligt kapitel och då blir jag trög.. Ge mej styrka!

Senare idag ska jag åka och träffa Jessica&nykomlingen :), jag längtar inte alls ihjäl mej inte ett dugg..Åhhh.. Skulle vilja att klockan hoppade och blev fyra med en gång men antar att jag måste ge mej till tåls ett tag till sisådär en åtta timmar..
Kommer nog att fylla timmarna innan de med massa saker som jag inte borde göra och hoppa över sånt som jag borde göra, som vanligt!

Grinar lite så smått över min ekonomi just nu, jag har inte dåligt med pengar.Jag har ett stort hål i plånboken!! Gudars, hur ska detta gå? Får sätta min tilltro till att ABF pengarna kommer in snart, fast dom vet man tydligen aldrig när man får.Och sen kanske hoppas på att jag får retoraktivt från A-kassan, har skickat in alla kassakort och så.Vill egentligen inte ha därifrån, slösa på dagar när jag ändå har jobbat men hade inget annat val.Men nu skulle ändå pengarna kom väl till användning så man kanske kan hoppas på ett par kronor..

Förresten grinar jag över en sak till, min telefon!!Som har kommit ut i tusen miljoner gånger snyggare version och jag önskar innerligt att den hade funnits när jag köpte min.Bara se på den!



Perfekta färger, och blommor!!!Jag älskar och avgudar blommor, det är det finaste..Suck...


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0