Äntligen fredag

Eller kanske inte? Jobb helgen drar snart igång, jobbar ikväll, lördag natt till söndag och måndagen..Minst roliga helgen men med mest välförtjänt helg OB. På måndag börjar jag på ett nytt schema, mitt sommar schema.Hör ni vad skönt? SOMMAR.. Men ja, sommaren kommer att jobbas igenom precis som alla andra sommrar..När alla andra jobbar som minst, jo då jobbar jag som mest :)

Igår blev det då Åmål, fika och en massa prat hos mormor.Fick med mej en jättefin fejk blomma av henne som jag ska köpa en sån ampel till och hänga upp nånstans.Kommer bli så fiiint! Sen hem till mamma, invänta om ja inte världens men stans segaste lilla syster..Precis så vi hann ses i dörren och ge mamma presenter, tror mamma blev ganska nöjd iallafall :) Tur de! Sen hemöver, blev sjukt illamående och trodde nästan jag skulle spy på vägen.Gaaah vad hände? Höll också på att ja, inte köra av vägen men ngt liknande.Bromsarna låste sej så det gick rakt fram i en backe ner till ett korse med stopplikt.Rörigt skrivet jo kanske de..Men jävlar vad rädd jag blev!!! Iiiii..Men det gick ju bra då då, vidare hem slänga ihop lite makaroner och hoppas på att illamående skulle gå över och det gjorde de så småningom..

Iväg till karlstad, sådär sugen till en början men sen så..In på Coop de första, köpte en svinsnygg tvättmedelshink ( passade perfa i badrummet den :) ) och gardiner, men jag är så smart och kollade inte hur många längder det var..Stort GRATTIS till mej, för andra gången har jag köpt 3 längder istället för vad jag har trott 3 2-p med gardiner..Fan fan fan! Får se om jag ska köpa fler,lämna tillbaka eller få nån som syr om dom..

Sen in på HM, köpte söta rosetter till håret..Och nästa Carlings, min loveli tröja inhandlades och ja en till..En härmapa tröja fast i en annan färg :) Jag hade tur, det var halva priset på alla tröjor.Så istället för bara den jag skulle ha för 400:- fick jag två för 450:- Det gillar vi :) Nöjdare kan ingen vara..Sen tråk mat, tänk om man ändå kunde sitta hemma och beställa mat?Och få de hemkört,inpackat och infruset? Vilken dröm...

Nu då, funderar på vad man ska roa sej med tills klockan blir worktime..En fika med Sandra var det prat på, får se när hon hör av sig vad som händer :) Annars inget, kanske skulle ta och greja lite ute? Sådär inte jättesugen men måste ju göras..Sjukt underbart väder idag iallafall och man kan ju undra varför jag sitter inne vid datorn?


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0