Vafför ska det va på dette viset?

Sitter jag här igen, en dag till och jag vill verkligen inte!Har dom tappat bort mitt nummer eller vad är det som händer? Börjar kännas skumt kan jag säga, så här dåligt med jobb brukar jag inte ha..Men visst klarar väl mej ändå, kan inte leva lyxliv nästa månad men jag kan leva iallafall.Men ge mej snälla lite mer?
Pratade med en igår kväll igen iallafall och det verkar positivt med den närmaste framtiden, men jag måste ändå ge mej till tåls och vänta tills på måndag.Tur att jag jobbar på måndag =)

Igår var jag duktig och kollade på Gilbert Grape, så idag när man änså inte har nåt jobb kanske jag skulle sätta mej och skriva klart alltihop och få iväg det till lärcenter? Skulle kunna vara en riktigt fin ide, men jag måste säga att jag saknar skolan när det var okej att lämna in saker handskrivet.Tråkigt de är att skriva rent! Jag gillar att skriva för hand..


Ne, detta var väl uppdateringen om mitt tråkiga liv just för stunden.Men med tanke på att jag verkar bli hemma så lär jag återkomma gånger 2 minst..

Kommentera
Postat av: Jessica

hur trivs du med telen då? =)

2009-03-13 @ 07:53:38
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0