Sad

Hemma en dag till, jag vill inte..Vad är det som händer, så här länge har aldrig min telefon varit tyst.Blir ju depp av att bara gå hemma, jag vill jobba mer än jag är ledig inte tvärtom. Är en lättnad att veta att jag har mitt vik att se fram emot när det är som de är nu, veta att jag har en bättre "framtid" än att jag ska gå så här dom närmaste månaderna..Har spanat lite på helgerna i mitt schema, konstaterat att jag är ledig en del bra helger. Elmia helgen och min födelsedag till att börja med(fast födelsedagen känns faktiskt som den kvittar ändå kommer ju inte vara nån hemma i år heller)Hade nog vart bättre och vara ledig när söstra mi fyller år men de är jag tyvärr inte. Bara hoppas att jag jobbar fredag kväll-lördag natt den helgen så jag kan vara med och fira henne ändå!Det ska spanas in när jag får det riktiga schemat med alla dagarna inte bara veta vilka helger jag jobbar.. Jobb jobb jobb tjat, inte vidare roligt va? Men det är mitt liv och här skrivs om mitt liv..



Undrar vad som ska hittas på idag? Tror att jag ska fixa och dola här hemma, tvätta en massa och sånt man borde göra när man går omkring och är en hemma slappis..Sandra kanske kan komma på besök med? Ska frågas sen..Tror bestämt att mamma skulle titta ut en sväng med..Underbart vårväder idag med, de gillar jag!


Igår gjorde jag&Sandra åmål, handlades en hel del mat och spanades runt.William var en going som var så trött så han somnade sittande i vagnen på Netto :) Tillbaka i Säffle igen sen var de dags för mej och bege mej till garaget så älskling kunde grejsa med min bil, på gång nu och ska bli så gött när den är klar!Vill sälja den helst med en gång och köpa en ny, men måste spara och hoppas på att få tillbaka på skatten..Tänk om man bara kunde få lite pengar, sisådär en par hundra tusen? Skulle sitta fint, oj oj..

Nej nu ska jag spana runt lite, återkommer med all säkerhet sen igen!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0