Morgonshopping

Morgonstund har guld i mun, är det inte så det sägs? Idag fick det bli lite nyvaken shopping, kollar alltid in Bellme varje morgon för och se vad som finns för kul. Idag var det ett paket med 5 stycken Aquolina bodylotions, jag gillar Aquolina starkt och dessutom var det massa goa dofter så helt klart fick det bli köp =)

199:-  för alla 5



Annars då, som sagt rätt nyvaken..Vaknade med en obehaglig känsla av att jag borde vara nånstans och jobba  just nu, men efter en stunds funderande så nej..Har alltid tänkt att en dag kommer jag att glömma bort att jag ska jobba och vart jag ska jobba, är ju inte alltid lätt att hålla reda på allt men får hoppas det never ever händer!

Ska nog snart ta och hoppa i duschen och efter det ska det bära av till Åmål och älskade La familia =) Får se om det blir en massa handlat i Åmål med, tänkte mej in på Jysk och leta efter nya mörka handdukar :) Shopoholic light, jag vet! Enda som skiljer mej åt från en äkta shopoholic är väl det faktum att jag inte handlar för pengar jag inte har.Jag handlar bara när jag har råd till det, och hur underbart är det inte att handla? Spelar ingen roll om det är ett par söta strumpor, en grönväxt eller ett par skor.Bara man blir glad och nöjd =)

Kanske skulle fortsätta jakten på en orkide idag med?Finns ju massa fina men dyra på Ica, jag vill ha en billig en så jag ser om jag kan få den att överleva först..



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0