Lättnad

Hemma igen, efter en nåt så slapp arbetsdag.Oj så lugnt de kan vara ibland..Tog oss en promenad på arbetstid, gick till torget och köpte en bukett med tulpaner&en pense. Ville ha lite vårigt och blommigt kände jag, pensen(hallå stavning?) ska få pryda mitt lilla bord ute.Så fint så!Hoppas den överlever vinterkylan ute bara.Men dör den så kosta de faktiskt inte mer än 5:- så gör inte så mycket..

Fick jobba imorn med, gud vad bra det är med extra dagar det behövs verkligen!Fick tillfrågan om imorn kväll med i norelund, men det fick va denna gången..Nästa gång kanske? Får se hur helgen blir nu då, lördagen vill jag ju åka och shoppa, men söndagen skulle jag kunna jobba..Bara det att klockan ska ställas om och jag hatar att jobba morgonen efter det, man blir ju helt total förvirrad!!

Längtar tills imorn, ska bli spännande och se vad jag får i lön och om jag har råd och köpa allt jag vill köpa..Förälskade mej ju i ett par puma igår, inte ett par såna som jag redan avgudar utan en ny modell för mej..Och jag vill ha ha ha! Sen så bara ska jag ha den prickiga klänningen, inge tvekan om den saken..Oj oj så nice jag kommer att bli ;)
Ja som sagt, nu håller vi tummarna för en lön som heter duga!  Kliar i hela mej efter shopping =)


Nej nu ska jag spana runt lite, hejs svejs..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0