Home sweet home

Hemma igen efter ett antal timmar på vift, alltid lika skönt att komma hem! Idag ska jag vara en riktig slappis och sitta framför tvn och äta morötter&vitlöks dip, gottit gottit..

Har vart riktigt flitig idag, satte mej och plugga direkt jag klev upp och fick en hel del gjort innan min arbetskamrat kom till jobbet..Nu ska jag bara kolla på filmen Gilbert Grape o reflektera över den och sen skriva rent alltihop så är första studienheten klar, ska ta mej en dag under veckan till det har jag tänkt mej =)


Har förresten nyss lyckats skrapa ihop poäng till ytterligare presentkort på Gratisbio, me like säger jag bara! Undrar vad man ska välja denna gången?Lite sugen på Lagerhaus, finns ju mycket roligt där =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864


Imorn är det också jobb som gäller, sen får vi se om jag inte ska ta mej min pluggdag? Behöver åka till Åmål en dag och hämta snowboarden med. Känns som jag har fullt upp närmaste veckan och som planerat bara 2 dagar jobb, men det måste ju bli mer! Måste försöka få ihop en 50 timmar till utöver det jag har schema lagt, usch hata tim-panik!

Nu ska jag gå och rota fram ett par raggisar, jag är frusen! Och sen blir de slappis Sandra resten av dagen..



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0