Fredag

Äntligen, fast det har de ju vart hela dagen..Jobbat 8-16, vart så effektiv på jobbet..Städat och passande nog gjort vårfint, var ju tvungen och fixa till med allt det nya som inhandlades igår =)  Blev bjuden på hembakat budapest tårta på eftermiddagen med när Kristina kom..Satt fin fint det, oj så gott!Tänk om man var så duktig på och baka?
Efter jobbet blev det Lidl och handling, bestämde oss för att inte åka till karlstad i de här skitvädret så sparar på storhandlingen ett par dagar.. Efter Lidl shopping bar det av hem till Sandra, skottning skottning..Helt slut i armarna.Tog oss bara en timme att skotta nästan hela uppfarten, inte trögt eller så..Men så duktiga så =) Hann med riktigt mycket tjejsnack..

Nu ska det snart bli nachos&lets dance mys med love..Blir bra de, en fin kväll =) Sen imorn, upp tidigt och köra älsklingen till stan är det tänkt..Sen får vi se om jag åker och väcker Sandra eller om jag åker hem emellan..Imorn blir det ju som sagt SHOPPING! Inköpslistan blir bara längre och längre ;) Sen överväger vi Tuppen på kvällen, skulle nog vara rikitgt skoj..Planerna får smidas klart imorn så får man se vad som händer..
 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0