En hemma dag

Idag är jag ledig och ska ha en hemma dag, hemma dag innebär att jag borde göra en massa saker men bara kommer att sitta här ;) Eller så får jag världens energi kick och fixar allt som borde fixas..Det återstår att se det. Närmast så ska frukost fixas, hungrig som bara den! Brukar jag inte bli så här tidigt när jag är hemma men tydligen idag, magen skäller hel vilt på mej..
Som sagt tidigare är detta min enda lediga dag denna veckan, skulle ha varit ledig torsdag med men var inbokad på smedjan redan innan jag fick mitt vik så det innebär att även torsdagen blev en jobb dag.
Det är verkligen så underbart att ha flera månader framför mej som är upprutade så jag vet vad jag gör, vet när jag är ledig osv. Kommer nog dock att hoppa in lite extra i hemtjänsten, kan ju behöva få timmarna något högre men inte mycket..Hursomhelst så mina lediga helger är mina lediga helger och ingen tvekan om den saken resten får vi se.. Och sen är det ju juli som ska jobbas mer, då ska jag få byta upp mej lite så jag kommer upp i heltid istället fär min 80 nånting %..

Nej nu fick jag hoppa neröver efter frukost detta går ju inte..Återkommer!

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0