After work

Yeaj idag har jag vart duktig och jobbat, jobba imorn med så mina lediga dagar sjönk drastiskt i mängd och jag gillart.
Hade fått ett trevligt brev i min lilla brevlåda, den 6/3 kommer min saknade lön att betalas ut och faktiskt så var det hela 3400:- som saknades..Inte konstigt att man reagerade =)
Dom behövs, nu ska bilen bli fit for fight och hovfjället är efterlängtat.Måste hoppa ner till Åmål nån dag och hämta brädan med..Ska bli så gött och åka iväg även om det bara är för en dag, och jag är så glad att Sandra åker med =)

Igår var jag till Karlstad och hämtade Therese, passade på att göra stan en sväng och fick tag på en jättefrän fot platta till min bräda(undrar bara vilken av dom den ska få pryda) Var även in på lagerhaus en sväng, fick en med mej en jättesötaste muffin-doftgran och ett äpple doftljus och så blev de en liten sak till systers födelsedag om en månad.

Innan Karlstad var jag hos Sandra, hon ville ha hjälp att ta ut katterna men jag tror att det var katterna som behövde ha hjälp för att få komma ut. (inte lätt att ha en överbeskyddande matte ;) ) Sen hjälpte jag till och skotta, och ja gud vad de kändes i armarna otränad skulle man kunna kalla det men jag föredrar att säga att det är för att man inte brukar skotta..

Nehej nej, nu ska jag sätta på en kopp kaffe(var dåligt kaffe på jobbet idag så vill nog bestämt ha en god kopp kaffe)

Jag blev förresten obotligt kär igår, Jlo&Escadas sommarparfymer..Vill ha!Och jag ska ha dom, undrar bara vilken man ska börja med? Är inte parfymer världens bästa köp? Det är verkligen nånting som jag tycker är värt att lägga pengar på, avskyr billiga skitparfymer..







Kommentera
Postat av: Jessica

har också gått och blivit kär i J-Los nya. escadan va också god, men jag tror att jag skulle tröttna på den fort.

2009-03-05 @ 22:29:36
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0