Lördag

Helg nu, och jag är helledig!Hur skönt som helst måste jag säga..Det ska grejas en massa här hemma, julen plockade jag bort igår.Men köksgardinerna måste bytas, o sen ska de städas.Få iväg alla kartonger som fyller upp hallen+trappan..Ja de finns att göra! 

Åka in till Säffle sen också, umgås med Sandra&co..Ska bli trevligt!

Igår åkte jag o träffa Therese efter jobbet, gick o fika på domus o sen blev de en sväng i affärer.Hittade en födelsedags present till Jessica. Sen upp till Therese en sväng, fick ge henne en föreläsning om blomvård ;) Satt o tjöta lite sen bar de av hemåt.. Hemma då så grejade jag, o läste massa Gossipgirl.Letade efter mina stövlar som jag vill ha utan framgång..Finns på en affär men gillar inte de priset(kostar dubbelt så mkt som på Nelly) 


Ibland blir jag så trött på Sally, hon är bara för mkt (som 10 kattungar i 1!) River på tapeter, klättrar på allt, äter mina blommor, tillochmed dom som är oäkta. Nu har hon iaf ingen gran o klättra i längre men finns tusen andra saker.. Men hon har iaf blivit mkt goare o ska inte riva mej när jag sover längre o de är positivt! Och hon klättrar inte upp på benen..Men allt annat, suck!Ska bli så skönt när hon blir gammal o hellugn..Typ som hennes bror nu haha..


Har förresten börjat ramla in en massa vårkataloger nu, åhh vad jag vill ha vår/sommar!Så mkt fint jag har hittat som jag vill ha...Suttit o glott runt på massa på nätet med, tänk om man hade varit rikast i världen o kunnat köpa allt man vill ha?



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0