Jag fick en ide

En ganska smart sådan också, jag har ju oroat mej en massa för hur det ska bli med jobb&pengar nu när de tar slut på nytorget men kom på den brilliant iden att jag får faktiskt STÄMPLA!Tjo hej, varför har jag inte tänkt på de tidigare? Inte för att jag har behövt de men ändå, hursomhelst fick jag iväg till arbetsförmedlingen när jag hade slutat idag o skriva in mej där o få papper osv o sen imorn ska jag iväg och få arbetsgivar intyg o sen ska jag bara kolla upp hur jag ligger till för 2-åring så e de klart med att börja stämpla sen..SKÖNT! Fast enda är ju att jag måste söka jobb i hela sverige, men jag tänker bara söka dom som är nära, typ Säffle&Åmål =) Ska ju läsa också o så länge jag läser måste jag hålla mej i närheten här hehe..

Ringde från hemtjänsten förut så jag har fått ett par turer där, en 7-10 på söndag(Slappt värre) O sen nästa helg blir det hårt med dubbelpass fredag&lördag men jag ville absolut inte säga nej så =)

Efter jobbet&arbetsförmedlingen åkte jag till Sandra och vi for iväg till domus o tog en fika, sen till Pekås en sväng så Sandra fick inhandla sej nya gardiner..Nu är jag hemma o sitter här, ska studsa ner o kika på One tree hill o sen försöka mej på o grejsa litte här o resten av kvällen blire soffläge Unga mödrar&de nya Lipstick jungle ska kollas, och 90210 tror jag var ikväll med? Blir fint de, jag hittar alltid serier att vara slav för.. =)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0